Kao sav običan svet: Ana i Bastijan kada se kamere ugase, fotografije obišle planetu

Kao sav običan svet: Ana i Bastijan kada se kamere ugase, fotografije obišle planetu

Autor: | 14/08/2021

1

Ana i Bastijan kao sav običan svet 

Kada bacite pogled na „Instagram“ profil nekad najbolje teniserke sveta, videćete jedan šareni kolaž sastavljen od porodičnih fotografija sa putovanja i onih na kojima se smenjuju odevne kombinacije. Penzija ume da bude i zanimljiva, pogotovo sportska, a Ani Ivanović i Bastijanu Švajnštajgeru nikad nije dosadno. Ne samo zbog dvoje „sitne“ dece, već i zbog novih izazova u kojima su se našli po okončanju svojih više nego uspešnih profesionalnih karijera.

Pročitajte: Ekskluzivne fotografije - Ovako su Ana i Bastijan proslavili petu godišnjicu braka u Veneciji

Brax

 

Ana i Basti, od prošle godine zaštitna lica modnog brenda „Brax“, nedavno su snimili kampanju za novu, jesenju kolekciju. I, kao uvek, sjajno su se zabavljali. Dobro raspoloženje je, zapravo, nastavak rođendanskog od pre nekoliko dana, kada je nemački as napunio 37. godina.

Brax

 

Zavirili smo malo iza scene. Ambijent se savršeno uklopio u priču za dane koji slede posle dugog toplog leta – stara tvrđava na litici iznad mora.

Brax

 

U pauzama snimanja bivši fudbaler pokazao je da i foto-aparatom ume da izvodi driblinge. Pošto mu je model bila lepa Beograđanka, verujemo da inspiracija nije nedostajala.

Pročitajte: Ana i Bastijan - Naš brak daleko je od idealnog

Brax

 

Ako je Švajni nesuđeni fotograf, njegova supruga mogla bi da se prijavi za takmičenje u skejtbordingu. Naime, Ana je u punoj opremi stala na dasku sa točkićima i uhvatila zalet za adrenalinsku vožnju. Na jesen ćemo videti dokle je stigla...

Brax

 

 

Komentari (1)

Loading
HELLO! hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti