Ana i Bastijan: Svadbena zvona sve glasnija

Ana i Bastijan: Svadbena zvona sve glasnija

Autor: | 01/02/2016

0


Jedna od najlepših sportistkinja sveta, teniserka Ana Ivanović svoje srce je u prošlosti poklanjala raznim muškarcima, kao što su njen kolega iz „belog sporta“ Fernando Verdasko, džetseter Mark Stilitano, golfer Adam Skot, košarkaš Ivan Paunić, ali će je pred oltar jedino odvesti nemački fudbaler koji igra u Mančester junajtedu Bastijan Švajnštajger.

Poznati par, koji budi veliku pažnju nemačkih i britanskih medija, naročito otkako je popularni Švajni postao jedan od „Crvenih đavola“, venčaće se u Beogradu, u koji je Bastijan dolazio više puta iz ljubavi prema svojoj dragoj.

Saznajemo da je Ana već angažovala agenciju za organizovanje venčanja i tokom Bastijanove junske fudbalske pauze u „Mančester junajtedu“ izgovoriće sudbonosno „da“. Ostali detalji za sada se čuvaju u tajnosti, naročito onaj o lokaciji svadbene ceremonije, za koju će biti zainteresovan dobar deo sportskih medija na planeti, ali i oni koji prenose vesti iz sveta džetseta.

- O kumstvu sam saznala iz novina - rekla je nedavno u intervjuu za naš magazin zvezda televizije „Prva“ Marija Klibarda, demantujući pređašnju informaciju o tome da će ona kumovati princezi „belog sporta“ kada ona odluči da stane na „ludi kamen“.

Njih dve su se zbližile pre nekoliko godina, a prijateljstvo se raplamsalo posle Aninog gostovanja u emisiji „Žene“ na televiziji „Prva“, koju je Kilibarda vodila sa još četiri voditeljke.

Prema našim informacijama, u poslednje vreme su se prilično distancirale, pa će Marija na venčanju najverovatnije biti samo u svojstvu jedne od domaćih zvanica. Govorkanja o venčanju Ane i fudbalera koji je deo zlatnog tima reprezentacije Nemačke koji je osvojio poslednje „Svetsko prvenstvo“ u fudbalu, postala su sve glasnija posle veridbe upriličene prošle godine u Londonu uoči turnira „Vimbldon“.

Ana je tom prilikom na jednom večernjem prijemu pokazala prsten, za koji Švajnštajger očigledno nije žalio novca. Vest o veridbi je potvrdio i Anin menadžer Den Holcman na svom profilu na „Fejsbuku“.


- Izuzetno sam srećan i uzbuđen zbog Ane i Bastijana - napisao je on dok se poznati par sve vreme trudi da ostane van domašaja medija kada je reč o razgovoru na temu emotivnog odnosa.

- Sve stvari u mom okruženju konačno su na svom mestu i mogu da iskoristim svoj potencijal, što sam i pokazala na prethodnim turnirima. Samopouzdanje mi se vratilo - istakla je Ivanovićeva u jednoj od retkih izjava za javnost iz koje provejava njeno emotivno zadovoljstvo koje će početkom leta biti krunisano brakom.

O tome koliko su se emotivni partneri sjedinili u želji da zasnuju srećnu budućnost najbolje govori činjenica da su u javnosti počeli da se pojavljuju čak i slično odeveni, pa je tako jedan od njihovih poslednjih javnih istupa ostao zabeležen i na stranicama britanskih i nemačkih modnih časopisa.

Naime, poznati par pojavio se na utakmici Bastijanovog kluba i „Norič sitija“ u usklađenim autfitima i sa osmehom na licu. Usklađeni stajlinzi naročito su izazvali simpatije nemačke javnosti, u kojoj je Ana isprva dočekana na nož zbog izražene naklonosti prema Švajnijevoj bivšoj partnerki Sari Brendner, koju su Nemcio donedavno često iskazivali.

Međutim, iako do juna neće postati gospođa Švajnštajger, Anu Ivanović već nazivaju ženom fudbalera, a irski magazin „Sana“ nedvano ju je stavio na prvo mesto najlepših ženskih polovina fudbalera.

U anketi tog lista zanosna Srpkinja oduvala je sa liste mnoge lepotice koje se bave modelingom i suvereno vladaju modnim pistama.

Komentari (0)

Loading
story.rs/NP hellomagazin

Pročitajte još