Svadba u senci skandala: Fotografije sa venčanja Šeherezade i Sulejmana jednoj ženi i danas kidaju dušu

Svadba u senci skandala: Fotografije sa venčanja Šeherezade i Sulejmana jednoj ženi i danas kidaju dušu

Autor: | 12/03/2022

3

Venčanje Berguzar i Halita izazvalo je veliki skandal u Turskoj

Sapunica koja je dala znak za početak invazije turskih serija zvala se „Hiljadu i jedna noć“. Lepu Šeherezadu igrala je Berguzar Korel, a društvo joj je pravio Halit Ergenč, koji se ubrzo posle toga proslavio ulogom Sulejmana Veličanstvenog. Prvi susret na snimanju bio je toliko fatalan da su ubrzo oboje raskinuli tadašnje veze – ona je ostavila dečka, a on trudnu suprugu koja je, razočarana i besna zbog njegovog neverstva, odlučila da abortira.

Pročitajte: Glumica Pelin Karahan posle 8 godina progovorila o poslednjem susretu sa Hurem - Nije smela to da nam uradi

Promo

 

Berguzar i 12 godina stariji Halit nisu dugo čekali da jedno drugom izgovore sudbonosno „da“. Na večnu ljubav zakleli su se početkom avgusta 2009, a „veličanstveno tursko venčanje stoleća“ danima je bilo glavna vest iz Istanbula. Ona je blistala u romantičnoj venčanici sa bretelom ukrašenom cvetnim motivima, raskošnim velom i potpisom poznatog turskog kreatora Hakama Jildirima. Posle ceremonije par se sa gostima preselio u svečanu salu ekstravagantnog hotela „Les Ottomans“ u kvartu Bešiktaš, na evropskoj obali Bosfora.

Pročitajte: Datum je slutio kraj - Ekskluzivne fotografije sa romantičnog venčanja Emine Jahović i Mustafe Sandala

Instagram

 

Za medeni mesec izabrali su Pariz, grad u koji su 2008. godine otišli na prvo zajedničko putovanje, pošto su nakratko pobegli sa snimanja. Danas žive u elitnom delu Istanbula, sa troje dece – sinovima Alijem i Hanom, i devojčicom Lejlom koju je zanosna glumica rodila početkom novembra.

Pročitajte: Kao stvoren za njihove mališane - Zavirite u prelepi dom Berguzar Korel i Halita Ergenča koji su upravo preuredili

Instagram

 

Komentari (3)

Loading
Marina 09:25 13.03.2022
Odgovori

Ostavio trudnu suprugu koja je odlučila da abortira??? Sram ih bilo svo troje!

Jasna 18:15 13.03.2022
Odgovori

Volim glumce iz 1001 noći.....ali.....najezila sam se kada sam pročitala da je glavni glumac ostavio trudna zenu , zena abortirala , stvarno teška prica .

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti