Ljubavno putovanje Ane i Bastijana od grada svetlosti do živopisne Bavarske (foto)

Ljubavno putovanje Ane i Bastijana od grada svetlosti do živopisne Bavarske (foto)

Autor: | 03/07/2021

1

Putovanje Ane i Bastijana Evropom, fotografije će vas oduševiti

Iako su se oprostili od profesionalnog sporta, Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger imaju pune ruke posla. Pri tom ne mislimo samo na sinove Luku i Leona, koje ne ispuštaju iz vida. Nedavno su, kao zaštitna lica jednog nemačkog trgovinskog lanca, pokazali kako se snalaze u sređivanju vrta, pa su prve dane leta iskoristili da se malo odmore i krenuli na turneju po Evropi.

Instagram

 

Romantično putovanje Ane i Bastijana

Prvo su se sa sunčane Majorke, gde Ana ima kuću, uputili u Pariz, jer nekadašnja teniska zvezda nije želela da propusti finale “Rolan Garosa”. Potom su nakratko skoknuli do večnog Rima, a onda su posetili Firencu. Uz mini-album, ispunjen romantičnim fotografijama nastalim pored znamenitosti kao što su mostovi preko reke Arno i Trg republike, Ana je pratiocima na „Instagramu“ poželela da i oni uživaju u čarima leta.

Instagram

 

Koji dan kasnije biser Toskane zamenili su srednjom Evropom, odnosno Bavarskom. Minhen je, kako su objasnili, jedan od njihovih omiljenih gradova, a Basti je upravo u “Bajernu” počeo karijeru. Ovog puta došli su da uživaju, bez fudbalskih i ostalih sportskih obaveza.

Pročitajte: Čovek kome duguje sve! Upoznajte oca Ane Ivanović (foto)

Instagram

 

 

Komentari (1)

Loading
Crsarica Nena 06:16 05.07.2021
Odgovori

Divni Ana i Bastijan lepi, uspesni, zrace dobrotom i ljubavlju. Bude nadu da je moguce biti u vrhu i ostati normalan i vaspitan.

Snežana Ilić hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još