Prelepa priča Konstrakte i uspešnog arhitekte: Ona je bila student on asistent, ljubav je u sekundi planula (oto)

Prelepa priča Konstrakte i uspešnog arhitekte: Ona je bila student on asistent, ljubav je u sekundi planula (oto)

Autor: | 17/03/2022

0

Konstrakta - muž je njena najveća podrška

Otkako je pobedila na izboru za predstavnika Srbije na „Pesmi Evrovizije“, Konstrakta je glavna muzička zvezda u regionu. „In corpore sano“ je toliko „zarazna“, da se stihovi citiraju uz bukvalno sve. Ne pamti se da je neka pesma u skorije vreme izazvala toliko reakcija. U žižu javnosti dospela je, naravno, i Konstrakta, i to ne samo zbog neobičnog pseudonima.

Pročitajte: Umetnica mora biti zdrava - Konstrakta je predstavnica Srbije na Pesmi Evrovizije 2022, a evo šta znači njen pseudonim

RTS

 

Ana Đurić je dobro poznata ljubiteljima nešto drugačijih muzičkih žanrova od onih koji se na ovim geografskim širinama svrstavaju u mejnstrim. Ima 42 godine, pre nego što se udala nosila je prezime Ignjatović, završila je arhitekturu, bila je članica alternativnog benda „Zemlja gruva“, a solo vodama pliva od 2019. U fokusu je ovih dana i njen privatni život. U braku je sa arhitektom Milanom Đurićem, imaju dvoje dece, Lenu i Nikolu, a nedavno smo otkrili kako su se upoznali.

Pročitajte: Neočekivano! Evo ko je misteriozna Konstrakta koja nas predstavlja na Evroviziji (video)

Facebook

 

Naime, dok je Ana studirala na Arhitektonskom fakultetu u Beogradu Milan je u istoj ustanovi radio kao asistent. Nije im dugo trebalo da shvate da su jedno za drugo, pa su zajedno počeli da grade svoj najvažniji projekat – porodicu. Srećnu i skladnu. Konstrakta se nikad nije bavila arhitekturom, već se posvetila deci i muzici. Uspešno balansira na oba polja. 

Facebook

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti