Želela je drugačiji životni put! Anastasija konačno prelomila, Ceca joj dala podršku i zeleno svetlo (video)

Želela je drugačiji životni put! Anastasija konačno prelomila, Ceca joj dala podršku i zeleno svetlo (video)

Autor: | 13/03/2022

0

Nastup Anastasije Ražnatović u Parizu oduševio

Iako je od prvog dana imala podršku majke Svetlane Cece Ražnatović Anastasija nije želela da muzičku karijeru gradi kao mnoge njene koleginice. Pesme je snimala onda kada je želela, a sada je shvatila da je došlo vreme da konačno načini veliki korak.

Pročitajte: To što ste videli pred kamerama nije od treme, Anastasija otkriva - Živim sa tim zdravstvenim problemom jako dugo (video)

Miloš Nadaždin

 

Anastasija Ražnatović održala je sinoć svoj prvi nastup u karijeri i to u Parizu. Publika je oduševljeno pevala njene, sada već velike, hitove, a podrška porodice stizala je tokom čitave noći. 

Privatna Arhiva

 

- Repertoar čine moje, ali i mamine pesme koja ja inače privatno volim da pevam. Super su za klub, ljudi ih znaju. Gledala sam da bude nešto što će da pomeri masu, da igraju, da vrckaju, mislim da smo to i uspeli. Mamine pesme sam uzela, nisam znala tačno koje pesme da izdvojim. Nisam htela da liči na repertoare koje se inače pevaju, želela sam da bude drugačije, te mamine pesme se nigde ne pevaju, ona ih ne peva, htela sam da ih oživim na neki način. Mi smo zajedno krojile repertoar, ja nemam iskustva, ona nastupa 30 godina, konsultovala sam se sa njom da vdimo šta će biti dobro, šta publika voli - rekla je Anastasija za Telegraf.

Pred nastup Anastasije Ražnatović Ceca je imala ogromnu tremu 

Ceca je ćerkin prvi nastup željno iščekivala, a trema je bila ogromna. 

- Mama mi je ponovila 500 puta: "Nikad za sebe nisam imala ovakvu tremu", ali mislim da je to normalno zato što sam joj dete. Rekla mi je da se opustim, da budem svoja, da koliko mogu, zna da nije svejedno kada ti nešto tako znači, gledaš da sve bude kako treba i da ništa ne pogrešiš, rekla mi je: "Koliko možeš opusti se, budi svoja, đuskaj, zezaj se, komuniciraj sa publikom" - ispričala je Ražnatovićeva, a zatim otkrila da je prvi honorar već potoršila u šopingu.

Pročitajte: Bolest je bila jača - Tuga u domu Cece Ražnatović, Anastasija izgubila najboljeg prijatelja

Privatna Arhiva

 

- Sve sam obišla u Parizu. Baš to što kažu, prva "gaža" treba da se potroši na sebe ili prijatelje, i to sam ozbiljno poslušala. Mislim da sam je čak i potrošila, šalim se. Išla sam u šoping, volim u Parizu da pazarim, zaista ima svega i svačega, nisam vreme gubila uopšte - rekla je presrećna i zadovoljna pevačica.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti