Svetlana Bojković joj je preotela muža, a svađa se i danas prepričava: Liljana Lašić sada bi sve drugačije, evo gde je danas (video)

Svetlana Bojković joj je preotela muža, a svađa se i danas prepričava: Liljana Lašić sada bi sve drugačije, evo gde je danas (video)

Autor: | 11/03/2022

1

Ljiljana Lašić oduševila je ulogom u seriji "Bolji život"

Prošle su tri decenije otkako je serija „Bolji život“ prvi put prikazana na televizijskim ekranima, a od tada je mnogo puta reprizirana i uvek nas iznova zabavila. 

Nažalost, neki od glavnih aktera više nisu živi, pojedini su i dalje aktivni, a ima i onih koji su se svesno udaljili iz medijskog sveta. Među njima je i Ljiljana Lašić koja je tumačila ulogu Lelice, Terminatorove (Voja Brajović) supruge, sa kojim Emilija Popadić (Svetlana Bojković) ima aferu.

Pročitajte: Emilija se oprostila od svog Gige - On je bio divan čovek i nije zaslužio ovakav odlazak

Pozorište Slavija

 

Glumica, koja je ogromnu popularnost stekla kao kućna pomoćnica Tina u seriji „Pozorište u kući“, rođena je pre 75 godina u Kragujevcu. Osim blistavog talenta, krasio ju je i lep izgled, pa je u bivšoj Jugoslaviji važila za jednu od najvećih glumačkih zvezda.

youtube printscreen

 

Ljiljana Lašić je zbog ljubavi promenila sve 

Njen prvi profesionalni izbor bila je arhitektura, ali je studije prekinula kako bi upisala Fakultet dramskih umetnosti, iz potpuno nesvakidašnjeg razloga. Naime, njen osam godina stariji suprug Vladislav Lašić bavio se scenografijom, a ona je verovala da će, bude li ostala pri prvom izboru, ugroziti brak. Da bi ga lakše pratila upisala je studije glume.

‒ Udala sam se veoma mlada, što nikome ne preporučujem. Udati se u 18. godini znači lišiti se velikog dela mladosti ‒ izjavila je svojevremeno glumica, koju publika danas može videti na pozorišnoj sceni Slavija.

Pročitajte: Lidija Vukićević otkrila tajne sa snimanja "Boljeg života", kao i koliko su bili plaćeni

Pozorište Slavija

 

Osim glumom, Ljiljana Lašić uspešno se bavi i pisanjem, a neki od njenih tekstova su i dramatizovani, na primer predstava „Jasmin na stranputici“. 

U jednom od retkih intervjua koje je dala Ljiljana je priznala da je kruna njenog života unuka Jovana, koju joj je podario sin Đorđe. Kako je navela, njoj prenosi bogatstvo duha, svoje talente, obrazovanje i ljubav prema ljudima i Srbiji.

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti