Nesuđena Emilija Popadić: Ova poznata glumica odbila je glavnu žensku ulogu u Boljem životu (foto)

Nesuđena Emilija Popadić: Ova poznata glumica odbila je glavnu žensku ulogu u Boljem životu (foto)

Autor: | 12/06/2022

0

Uloga Emilije Popadić bila je namenjena ovoj glumici

Da li znate da je uloga Emilije Popadić, kojoj je „pečat“ dala Svetlana Ceca Bojković, prvobitno bila namenjena Dari Džokić? Istini za volju, u vreme snimanja Dara je imala trideset i neku i mogla je da bira da li će biti Emilija ili Violeta.

Pročitajte: Dara Džokić smrt supruga nikada nije prebolela, takva ljubav više se neće ponoviti - Razumeli smo se u ćutanju, na pogled...

ATA Images

 

Odbila sam „Bolji život“, što se ne zna. Trebalo je da igram jednu od glavnih uloga. Ne znam kako to da objasnim. Radila sam mnogo u pozorištu i uopšte nisam bila svesna koju će gledanost imati ta serija. Ne kajem se ni zbog jednog postupka, tako je trebalo da bude ‒ otkrila je Dara, gostujući u jednoj emisiji.

Pročitajte: Svetlana Bojković joj je preotela muža, a svađa se i danas prepričava - Liljana Lašić sada bi sve drugačije, evo gde je danas (video)

Promo

 

Popularnost je stekla zahvaljujući brojnim drugim ulogama, što na pozorišnoj sceni, što pred kamerama, a poslednjih meseci bila je deo dva velika televizijska projekta ‒ „Tajna vinove loze“ i „Radio Mileva“.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti