Seka Aleksić obilazi manastire, moli se i nada: Veliku želju predala je u božje ruke

Seka Aleksić obilazi manastire, moli se i nada: Veliku želju predala je u božje ruke

Autor: | 07/03/2022

1

Želja Seke Aleksić uskoro bi mogla da se ostvari nada se folk zvezda

Seka Alekić žarko želi da se po treći put ostvari kao majka. Posle sinova Jakova i Jovana, pevačica i njen suprug Veljko Piljikić spremni su i voleli bi da dobiju još jedno dete, ovoga puta devojčicu.

‒ Seka već neko vreme samo o tome priča. To je valjda taj momenat kad joj proradi materinski instinkt, otkud znam. Prva dva puta nije išlo lako, ali je uz konsultacije sa lekarom promenila način života i trudnoće su protekle dobro. S druge strane, potpuno je uverena da će je božja milost voditi i kroz treću trudnoću i ničeg se ne plaši ‒ otkriva izvor za nedeljnik Svet i dodaje da Seka u ovoj želji ima veliku suprugovu podršku.

Pročitajte: Čekanje se isplatilo - Sekine i Veljkove molitve uslišene, sreća je ogromna (video)

Instagram

 

‒ Seka se posavetovala sa svojim duhovnikom i želju predala u božje ruke, pa se više ne brine. Ona se, inače, skroz promenila. Nije više žena kakvu smo znali pre deset godina, duboko je u veri i tu je našla svoj mir i snagu. Veljko je podržava u svemu i sam sanja o velikoj porodici. Hvala Bogu, u situaciji su da mogu deci da priušte lep život, bez trzavica. Sekina karijera napreduje pa se svi nadaju da će već krajem ove ili početkom naredne godine dobiti još jednog člana porodice.

Pročitajte: Presudile reči duhovnika - Posle toliko godina Seka Aleksić na novom početku

Instagram

 

Podsećamo, Seka Aleksić otvoreno je govorila o višegodišnjoj borbi za potomstvo i procesu vantelesne oplodnje. Svoja iskustva više puta je podelila sa javnošću, istakavši da se sa problemom začeća suočava veliki broj žena, zbog čega bi trebalo glasno pričati na ovu temu.

Pročitajte: Goca Tržan saopštila tužnu vest - Odustala sam, nije uspelo, nemojte da me sažaljevate

Instagram

 

Komentari (1)

Loading
Биљана 10:43 09.03.2022
Odgovori

Наша Сека, даје праве примјер, како треба бити МАЈКА ЗА ПРИМЈЕР. ВОЛИМО ТЕ.

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti