Bivša devojka Miloša Bikovića iznenada stigla u Srbiju: Lepa Ruskinja sad bodri ovog poznatog muškarca (foto)

Bivša devojka Miloša Bikovića iznenada stigla u Srbiju: Lepa Ruskinja sad bodri ovog poznatog muškarca (foto)

Autor: | 10/02/2022

0

Bivša devojka Miloša Bikovića stigla u Srbiju

Selo moje lepše od Pariza - napisala je, na čistom srpskom, Arina Vološina pored fotografije iz etno sela „Stanišići“ kod Bijeljine. Bivša devojka Miloša Bikovića i poznata ruska plesačica trenutno boravi u ovim krajevima.

Pročitajte: Kraj i početak ljubavi - Devojka Miloša Bikovića fotografijom sve zbunila! Ko je njen novi dečko

Instagram

 

Arina je sinoć svratila na košarkašku utakmicu u beogradskoj hali Pionir, gde je zdušno navijala za Partizan. Nije štedela dlanove i komplimente na račun trenera kluba Željka Obradovića, što smo mogli da vidimo i na njenom Insta-storiju. Da li je u Beograd došla zbog ovog meča, odmora ili posla?

Pročitajte: Miloš Biković ekskluzivno za Story prvi put o vezi sa lepom Arinom Vološinom

Instagram

 

Sredinom januara Arina je posetila Novi Sad, a pored fotografije snimljene kod gradske kuće ostavila je stihove Đorđa Balaševića: „Tih dvesto šest koraka dužinom tog sokaka nikad ja nisam brojao...“ Tada su je mnogi pitali da li je njegov fan i gde je čula pesmu „Ne volim januar“. Očigledno o našoj zemlji i jeziku zna mnogo više nego što možemo da pretpostavimo, što otvara prostor za nova pitanja: da li lepa Ruskinja možda ima i malo srpske krvi ili se tokom kratke veze sa Milošem zaljubila i u zemlju iz koje on potiče? U svakom slučaju, ako se romansa sa popularnim glumcem završila, to ne znači da je i njena ljubav prema Srbiji prestala. Zapravo, izgleda da se tek sada rasplamsava...

Pročitajte: Do sada joj nismo videli lice - Ovako zaista izgleda nova devojka Miloša Bikovića (foto)

Podsetimo, kada su letos raskinuli, bivša devojka Miloša Bikovića bila je toliko povređena da je poznatog glumca javno isprozivala:

“Skoro godinu dana nisam živela svoj život jer sam bila u vezi sa Milošem Bikovićem. Važno je bilo razmišljati o njegovom liku, ugledu, reputaciji (to mu je najvažnije, ali, nažalost, slika koju vidite na ekranu ne odgovara stvarnosti, što je posebno strašno kada ta osoba na svakom koraku pominje Boga). Do poslednjeg trenutka nadala sam se da postoji nešto ljudsko u njemu. Ali, 31. jula sve se potpuno raspršilo. Ponašao se veoma grubo”, napisala i dodala: 

Pročitajte: Devojka Miloša Bikovića iznela šokantne optužbe - Do poslednjeg trenutka nadala sam se da postoji nešto ljudsko u njemu

Instagram

 
 

“Kada se prvi put pojavila informacija da smo zajedno, moj predlog bio je da kažem kako nemam veze s tim, da ne bi bilo problema. Rekao je: „Ne, to bi onda išlo protiv nas i naše veze. Mediji su nas već primetili, nećemo se više kriti.“ Kada se sve otkrilo, njegove reakcije i ponašanje prema meni potpuno su se promenili. Jednostavno ne reaguj, ništa ne odgovaraj, ne brini. Tako sam i radila. Slušala sam sve što mi je govorio. Ali, od danas više sebe ne zovem njegovom devojkom i neću više da se mešam u to. Lakše mi je da objasnim situaciju, da ne bi bilo nagađanja i pitanja.

Da mi na adresu stižu poruke od nepoznatih ljudi da će me ubiti, da ću umreti, da čitam razne vrste uvreda – umorna sam od toga. Samoživost ovog čoveka prešla je sve granice. A te vrednosti o kojima priča, on za njih ne zna, vidi samo sebe, ne poštuje vreme, trud i zdravlje drugih ljudi. Pogotovo onih iz neposredne blizine. Osećaj odgovornosti i krivice za njega je najgori, jer ga guši. U tim momentima ne možete da mislite o sebi, o svom komforu i svom ja. Životne situacije koje su se dešavale razotkrile su ga sa svih strana... “

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti