Dragana Mirković progovorila o najtežem životnom periodu: Ne postoji ništa gore od gubitka voljenog bića

Dragana Mirković progovorila o najtežem životnom periodu: Ne postoji ništa gore od gubitka voljenog bića

01/09/2021

0

Suprug Dragane Mirković razlog pevačicine velike brige

Dragana Mirković i njen suprug Toni Bijelić ovog meseca obeležiće 21 godinu skladnog braka. Godinama su jedno drugom najveća podrška, u svemu. U iskrenom intervjuu za „Story“ folk zvezda podelila je kako su se izborili sa teškim trenucima posle nedavnog gubitka Tonijevog oca.

‒ To se dogodilo iznenada, iako je bio bolestan. Čovek nikada nije spreman na takve stvari. Trudila sam se da mu budem stena, ali nikada nisam videla Tonija tako tužnog, nikada tako slomljenog, ta slika zauvek će mi ostati urezana u sećanju. Nisam stigla ni da ožalim tog čoveka, koliko sam brinula za mog Tonija, iskreno. Prvi put smo zajedno iskusili takav udarac. Onda sam pokušala da ga povučem da se malo kreće, bili smo na odmoru u Monte Karlu, samo da pobegne iz Austrije i skrene misli. Konačno smo deca i ja uspeli malo da ga podignemo, iako ta bol svakako traje i danas.

Pročitajte: Posle velike porodične tragedije oglasila se neutešna Dragana Mirković

Ata Images

 

Ne tako davno, 2017. godine, Dragana i Toni susreli su se sa još jednim velikim izazovom, koji je, na svu sreću, imao pozitivan ishod. Naime, suprug folk zvezde imao je operaciju na mozgu, a ona je sve vreme bila uz njega, prenosi "Story".

‒ To je najteži period u mom životu. Uklanjanje aneurizme iz mozga izuzetno je komplikovan zahvat i nikada nisam osetila takav stres, ne želim ni da se sećam. Ne postoji ništa gore od pomisli da izgubite nekoga koga najviše volite. Ali i tada sam nastojala da sačuvam optimistički duh. Sećam se da sam mu govorila: „Šaci, biće sve u redu“. I zaista sam tako osećala, valjda sam ubedila sebe.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Instagram

Najnovije vesti