Daleko od očiju javnosti: Ovako je Dragana Mirković izgledala na venčanju sa Tonijem (foto)

Daleko od očiju javnosti: Ovako je Dragana Mirković izgledala na venčanju sa Tonijem (foto)

08/09/2021

1

Svadba Dragane Mirković – uspomena iz porodičnog albuma

Dragana Mirković i Toni Bijelić mogli bi da budu zajednički sinonim za srećan brak. Na večnu ljubav zakleli su se 28. septembra 2000. u Beču, ali sve je, po njihovoj želji, prošlo bez pompe. Tek mnogo godina kasnije folk diva otkrila je kako je izgledao taj važan dan. I kako je ona izgledala...

Pročitajte: Svadba Dragane Mirković i Tonija održala se pre 19 godina, a na ovom mestu obležavaju godišnjicu duge ljubavi (foto)

‒ Kada je javnost saznala, rekla sam „da, tako je“ i poslala samo jednu našu fotografiju. Venčali smo se u opštini, bilo je to skromno slavlje. Vreme sankcija, niko od moje porodice nije mogao da dođe jer nisam mogla da im obezbedim vizu. Nisam imala mogućnosti za to dok se nisam udala iako je Toni od rođenja austrijski državljanin. Čak ni sva njegova familija nije mogla da prisustvuje. Tako da nas je bilo dvadesetak. Iako su mi nedostajali najdraži, imala sam najlepše i najromantičnije venčanje. Jednostavno, toliko sam iskreno volela i bila srećna, da mi je to bilo sasvim dovoljno ‒ otkrila je Dragana u jednoj emisiji.

 

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs Mirko Tabašević

Pročitajte još