O njegovoj sestri bruji ceo region, a šta je s njim: Tajanstveni sin Tončija Huljić ljubio je 11 godina stariju pevačicu, svi je znate!

O njegovoj sestri bruji ceo region, a šta je s njim: Tajanstveni sin Tončija Huljić ljubio je 11 godina stariju pevačicu, svi je znate!

Autor: | 26/01/2022

0

Brat Hane Huljić zabavljao se sa velikom muzičkom zvezdom

Hana je jedno od imena koje se poslednjih nedelja najčešće pominju u regionu. Za to je zaslužna ćerka proslavljenog hrvatskog kompozitora Tončija Huljića, koja se uskoro udaje za Petra Graša. Zbog toga je cela porodica na nišanu medija – i tata, i mama Vjekoslava, ali i brat koji je oduvek bio velika nepoznanica.

Pročitajte: Budući deda Tonči Huljić progovorio o Haninoj trudnoći - Mogu da kažem samo dve stvari

Luka Šarac

 

Ivan Huljić je uspešni mladi muzičar koji piše pesme za velike zvezde, a na početku karijere bio je član grupe „Magazin“, gde je zamenio oca za klavijaturama. U čuvenom pop bendu dugo je bila i Jelena Rozga, sa kojom se Ivan brzo sprijateljio. No, po Splitu se pričalo da su više od toga, iako je on 11 godina mlađi. Navodno, bio je čest gost u njenom stanu, što su novinarima otkrile radoznale komšije, viđali su ih zajedno i po gradu, ali eventualna ljubav nikad nije potvrđena.

‒ Ivan i ja smo dugogodišnji prijatelji koje je neko uslikao dok su se družili. Mislim da vest zaista ne zaslužuje toliku pažnju. Ali takođe mislim da imam pravo na prijatelje, da mogu piti kafu s kim god poželim i da to sutra ne izađe kao velika vest o mojoj novoj ljubavi – izjavila je tada pevačica.

Pročitajte: Da li će sada konačno shvatiti koliko ga je volela, Jelena Rozga u suzama - Ko razum noćas fališ ovom ludaku (video)

Druga poznata žena koja je dovođena u vezu sa Huljićem juniorom bila je manekenka Ana Goreta, sa kojom je razmenjivao nežnosti u jednom splitskom klubu. Šuškalo se da su se te večeri udaljili od društva i zajedno napustili lokal. Međutim, ona je demantovala priču i stala na put insinuacijama.

Od tada je Ivanov privatni život velika misterija, mada je i sam prilično misteriozan. Brat Hane Huljić izbegava javne događaje i oprezan je prilikom susreta sa medijima, a o ljubavi, kao uvek – ni reč.

Instagram

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin