Bivša supruga Niše Saveljića očajna: Pare su ga izopačile, verujem da je seksualno uznemiravao Petru (foto)

Bivša supruga Niše Saveljića očajna: Pare su ga izopačile, verujem da je seksualno uznemiravao Petru (foto)

Autor: | 18/02/2022

0

Bivša supruga Niše Saveljića iznela svoje mišljenje 

Bura koja se podigla oko slučaja Petre Divac (24) i Niše Saveljića (51) nikako se ne stišava. Ćerka Ane i Vlada Divca odlučila je da javno kaže da joj je nekadašnji fudbaler slao neprimerene poruke

Naime, Saveljić se udvarao Petri putem Instagrama, a sada se tim povodom oglasila njegova bivša supruga Dijana Dika Saveljić. Dijana, sa kojom je Niša dobio sina Nikolasa i ćerku Silvanu, razveli su se, ali su sve do sad ostali u odličnim odnosima i svojim naslednicima su najveća podrška.

Pročitajte: Prvo obraćanje Petre Divac posle skandala sa Nišom Saveljićem - Zvao me je njegov sin

Instagram

 

- Verujem da je moj bivši muž Niša seksualno uznemiravao Petru, ćerku Vlada Divca. Nišu su pare i slava izopačili - kaže za Informer Dijana.

- Gde ima dima, ima i vatre. Snežana i Vlade Divac ne bi dozvolili da sve izađe u javnost da to nije istina. Ljudi se menjaju, gube kompas, slava i pare ih promene. Izopače ih. To se desilo i Niši. Nije bio takav kad sam ga upoznala. Da sam samo posumnjala da je sposoban da uradi tako nešto, ne bih se udala za njega i rodila mu dvoje dece. Grozno se osećam, pre svega zbog dece, jer ne želim da iko upire prstom u njih. Nikolas se i dalje čuje sa Petrom, dobri su drugari. Pozvao ju je i izvinio joj se u moje, svoje i sestrino ime. Ogradio se od svega što je njegov otac uradio. Deca ne mogu da budu odgovorna za postupke roditelja - istakla je Nišina nekadašnja žena za pomenut medij.

Ko je bivša supruga Niše Saveljića? 

Dijana Dika Saveljić rođena je 15. januara 1971. godine u Beranama, živi i radi u Kotoru. Bavi se izradom unikatnog i ručno rađenog nakita od staklenih perli, poludragog kamena, cirkona, kože i drugih materijala. Nakit ove autorke predstavljen je na sedam humanitarnih revija, a izložba u Galeriji solidarnosti je njena treća samostalna izložba. Od 2010. godine u Kotoru je imala dve samostalne izložbe nakita „Aspida“ i „Đirotondo“.

Instagram

 

Bivša supruga Niše Saveljića u šoku 

Petra Divac je u svojoj ispovesti za Kurir opisala je period kada joj je Saveljić slao poruke i otkrila kroz šta je prolazila.

- Glavni razlog mog saopštenja je da dam glas najpre sebi, a i svim devojkama i ženama koje su doživele ili doživljavaju seksualno nasilje ili seksualno uznemiravanje, koje žene jako dobro razumeju da ostavlja traume za ceo život. U trenutku kada se meni ovo desilo, imala sam 21 godinu. Desilo se u mojoj kući, gde sam bila sa roditeljima u tom trenutku gde sam se osećala i najsigurnije i najzaštićenije. Poruke neprimernog sadržaja mi je slao otac mog druga, i poznanik mog oca sa kim ima i puno zajedničkih prijatelja. Iako ja nisam odgovarala na njegove poruke, on je nastavio da piše. Toliko je bilo sve traumatično i mučno, da sam pomoć zatražila kod psihologa. On je za mene bio autoritet i ja sam njega gledala sa poštovanjem i poverenjem, a on je to zloupotrebio.

Pročitajte: Vlade Divac pretukao Nišu Saveljića - Košarkaš izgubio kontrolu jer se nekadašnji fudbaler nabacivao njegovoj tri decenije mlađoj ćerki

Instagram

 

Posle nekoliko seansi sam dobila hrabrost da mogu da kažem svojim roditeljima jer ne govoreći njima, htela sam na neki način da ih zaštitim. Posle toga me je zvao i slao govorne poruke u kojima je pokušavo da mi objasni da nisam razumela i insistirao da mu odgovorim na pozive, gde je takođe govorio da će sam sebe da kazni za to što je uradio. Ja mu nisam odgovorala - rekla je ona i dodala:

- Onda je počeo da zove moju majku i da sličnim sadržajem ubeđuje i nju da nisam dobro razumela. Kad je ovo izašlo u javnost, moja porodica i ja smo dobili poruke od više devojaka i žena koje su doživele slično iskustvo kao i ja sa njegove strane. Meni je žao zbog njegove dece, jer sve najlepše imam da kažem o njima. Njegov sin mi je poslao poruku i izvinuo i ogradio od ponašanja svog oca u ime sebe, svoje sestre, i njihove majke. Svesna sam da ovo nikada ne bi došlo u javnost da nisam ćerka svog oca. Ali iako mi ne prija sto je izašlo u javnosti, jer mi vraca traume, želim onda da iskoristim da budem glas za sve druge devojke... Da koliko god je neprijatno one nisu krive, i da obavezno kažu svojim roditeljima i da potraže adekvatnu pomoć.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti