Prvo obraćanje Petre Divac posle skandala sa Nišom Saveljićem: Zvao me je njegov sin

Prvo obraćanje Petre Divac posle skandala sa Nišom Saveljićem: Zvao me je njegov sin

Autor: | 17/02/2022

1

Petra Divac, ćerka Ane i Vlada Divca, ovih dana u centru je pažnje javnosti pošto je u medije dospela priča o incidentu koji se krajem prošle godine odigrao između njenog oca i nekadašnjeg fudbalera i porodičnog prijatelja Niše Saveljića.

Pročitajte: Sreća posle teških dana - Petra Divac preplavljena emocijama, jedan poklon stigao je u pravom trenutku (foto)

Instagram

 

U prvom obraćanju na ovu temu Petra je otkrila da su joj se deca nekadašnjeg fudbalera, sin Nikolas i ćerka Silvana, izvinjavali.

‒ Meni je žao zbog njegove dece jer sve najlepše imam da kažem o njima. Njegov sin mi je poslao poruku i izvinio se i ogradio od ponašanja svog oca u svoje, kao i u ime svoje sestre i njihove majke ‒  napisala je, između ostalog, Petra.

Pročitajte: Sin Niše Saveljića javno poslao poruku ocu, oglasili se i prijatelji - Pa šta ako je devojci od 25 godina uputio nekoliko poruka

Instagram

 
 

‒ Glavni razlog mog saopštenja je taj što želim da dam glas prvo sebi, ali i svim devojkama i ženama koje su doživele ili doživljavaju s*ksualno nasilje ili s*ksualno uznemiravanje koje ostavlja traume za ceo život. U trenutku kada se meni ovo desilo imala sam 21 godinu. Desilo se u mojoj kući, gde sam bila sa roditeljima i gde sam se osećala najsigurnije i najzaštićenije. Poruke neprimernog sadržaja mi je slao otac mog druga i poznanik mog oca ‒ navela je Petra za Kurir.

Komentari (1)

Loading
Zaklina 20:33 18.02.2022
Odgovori

Ja cu prijaviti oca od jedne glumice. Jedan me je silovao, pretio mi. Dugo gledam ovajncirkus pa po xenu otkaza ja cu sve ispricati da se oslobodim.

hellomagazin.rs hellomagazin