Vesele osamdesete i beli karanfil na reveru: Ovako su Dijana i Srđan Đoković izgledali na venčanju (foto)

Vesele osamdesete i beli karanfil na reveru: Ovako su Dijana i Srđan Đoković izgledali na venčanju (foto)

Autor: | 01/03/2022

0

Dijana i Srđan Đoković - Nikad viđene fotografije sa venčanja

Majka Novaka Đokovića čoveka svog života upoznala je spletom okolnosti. Po završetku srednje škole Dijana se dvoumila da li da upiše farmaciju ili tehnologiju, da bi na kraju izbor pao na Tehnološki fakultet. Međutim, tamo se zadržala samo tri meseca pošto je odlučila da se prebaci na Fakultet za sport i fizičko vaspitanje.

Pročitajte: Sinovima su sve objasnili, 30 godina su ćutali - Otkrivena velika tajna Dijane i Srđana Đokovića, ovo je Milica

Getty Images

 

Pripremajući se za instruktora skijanja, Dijana, devojačko Žagar, na skijaškoj stazi na Kopaoniku upoznala je Srđana Đokovića iz Kosovske Mitrovice. Posle sedam meseci zabavljanja 1986. godine sklopili su građanski brak.

Pročitajte: Dijana u suzama - Srđan Đoković iznenadio, ovu njegovu stranu do sada niko nije video (foto)

Youtube printscreen

 

Zahvaljujući fotografijama koje je podelila sa Marinom Rajević Savić, prilikom gostovanja u emisiji „Dok anđeli spavaju“, saznali smo da je mladoženja na venčanju nosio crno odelo sa belim karanfilom u reveru, dok je Dijana obukla svedenu večanicu ukrašenu biserima. Kosu je za tu priliku podigla u punđu, a u rukama je nosila mali bidermajer.

Pročitajte: Klasika je uvek u trendu - Dijana Đoković održala modnu lekciju, jedan detalj privukao posebnu pažnju (foto)

Youtube printscreen

 

Pre tačno tridesest godina, 1992. godine, Dijana i Srđan Đoković sklopili su i crkveni brak u manastiru Žiča.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti