Pre samo mesec dana niko nije bio srećniji od nje: Poslednja fotografija Ksenije Vučić sa sinom rasplakala javnost

Pre samo mesec dana niko nije bio srećniji od nje: Poslednja fotografija Ksenije Vučić sa sinom rasplakala javnost

Autor: | 30/01/2022

0

Smrt Ksenije Vučić prekinula je velike životne planove

Ksenija Vučić, priznata novinarka i bivša supruga predsednika Srbije, sinoć nas je iznenada napustila. Od nje se oprašta javni i politički svet, brojni prijatelji koje je tužna vest ostavila u neverici, šoku i velikom bolu. Ništa nije slutilo da bi ovako nešto moglo da se dogodi. Ksenija je bila puna života, prethodnih dana gledali smo je na malim ekranima, kao i uvek, smejala se i zabavljala sa najbližima... Nažalost, sudbina je imala drugačije planove.

U decembru je slavila rođendan sina Danila, kog je dobila u braku sa Aleksandrom Vučićem. Srećna, nasmejana, ponosna, pored zajedničke fotografije na Tviteru napisala je „24 godine radosti“.

Pročitajte: Smrt Ksenije Vučić potresla javnost, poznati se opraštaju od cenjene novinarke - Ksendžo moja, urlam od bola (foto)

Svih ovih godina vešto je balansirala između karijere i porodice, i na oba polja bila je uspešna. Ipak, njen najveći uspeh bez sumnje su bili Danilo i Milica.

- Ja nisam političar, ja sam novinar i majka, majka dvoje predivne, dobre, Bogu hvala zdrave, normalne i čini mi se lepo vaspitane dece, i jako sam ponosna na to. Smem punog srca da kažem da smo njihov otac i ja uložili najbolje što smo znali u njih. Čini mi se da su Danilo i Milica proizvod onog najboljeg što su pokupili od nas – rekla je nedavno u jutarnjem programu.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti