Pomen Kseniji Vučić: Neutešni Danilo i Milica sa ocem Aleksandrom i članovima porodice obeležili najtužnijih 40 dana

Pomen Kseniji Vučić: Neutešni Danilo i Milica sa ocem Aleksandrom i članovima porodice obeležili najtužnijih 40 dana

Autor: | 09/03/2022

0

U Crkvi svetog Nikole na Novom groblju održan je pomen Kseniji Vučić, koja je iznenada preminula 29. januara. 

U kapelu je među prvima stigao predsednik Aleksandar Vučić u pratnji sina Danila i ćerke Milice. Pomenu su prisustvovali članovi porodica Janković i Vučić, kao i brojni prijatelji i kolege ugledne novinarke

Pročitajte: Samo ona i on, zaljubljeni, srećni i ponosni na svoju ljubav - Nikad viđena fotografija sa venčanja Ksenije i Aleksandra Vučića (foto)

ATA Images

 

Pomenu Kseniji Vučić između ostalih prisustvovali su vlasnik TV Pink Željko Mitrović, ministri Aleksandar Vulin, Vanja Udovičić, direktor Pošta Srbije Zoran Đorđević, Vladimir ‒ Beba Popović, zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić i mnogi drugi.

Boško Karanović

 

Pomen Kseniji Vučić uz suze i veliku bol 

Podsećamo, Ksenija Vučić iznenada je preminula u svom domu u 55. godini. Za sobom je ostavila neutešnu porodicu koja ne može da prihvati da je više nema. Uzrok smrti je prilikom gostovanja u emisiji „Hit tvit“ otkrio političar Vojislav Šešelj.

‒ Koliko sam ja čuo, tromb je otišao na srce i nije bilo spasa ‒ izjavio je sa suzama u očima i uputio reči saučešća Milici i Danilu Vučić.

Pročitajte: Volela ga je do poslednjeg dana života - Jelena Karleuša otkrila veliku tajnu Ksenije Vučić, srce je samo njega želelo

Miloš Lužanin/Bazar

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti