Emotivna strana predsednika Vučića: Danas je rođendan mom sinu, prvi bez majke... FOTO

Emotivna strana predsednika Vučića: Danas je rođendan mom sinu, prvi bez majke... FOTO

Autor: | 02/12/2022

0

Aleksandar Vučić emotivnim rečima čestitao sinu rođendan

Novinarka Ksenija Vučić, prva supruga predsednika Srbije Aleksandra Vučića, iznenada je preminula 29. janura ove godine. Imala je samo 54 godine. Vest o njenoj smrti odmah je obišla sve medije, a iz krugova bliskih porodici stigla je i informacija da je u trenutku tragedije uz nju bio sin Danilo.

Pročitajte: Šest tužnih meseci - Predsednik Srbije sa sinom Danilom i ćerkom Milicom na pomenu Kseniji Vučić

Twitter

 

“Deca su teško podnela gubitak majke. Danilo je bio posebno vezan za majku, živeo je sa njom i očekivao sam takvu reakciju. Milica je teže podnela nego što sam očekivao, ona je supermen u familiji i jača je od svih nas. Iznenadio sam se koliko ima emocija iza te njenje ljušture, baš je teško podnela. Ja ću morati da im budem bolji tata nego što sam bio, moraću da im zamenim majku, videću koliko ću uspeti u tome. Pregrmeće oni to i biće uspešni i pristojni ljudi,” poručio je tada predsednik Vučić.

Pročitajte: Samo ona i on, zaljubljeni, srećni i ponosni na svoju ljubav - Nikad viđena fotografija sa venčanja Ksenije i Aleksandra Vučića

Boško Karanović

 

Skoro godinu dana kasnije, bol i dalje ne jenjava, iako život ide dalje.

“Danas je rođendan mom prvencu Danilu. Prvi mu je rođendan bez majke. Voli te tata, sine, i da si srećan i zdrav”, napisao je Aleksandar Vučić na svom zvaničnom profilu, uz zajedničku fotografiju sa sinom, a više hiljada pratilaca pridružilo se čestitkama i izrazilo najlepše želje za Danilov rođendan.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti