Smrt Ksenije Vučić potresla javnost, poznati se opraštaju od cenjene novinarke: Ksendžo moja, urlam od bola (foto)

Smrt Ksenije Vučić potresla javnost, poznati se opraštaju od cenjene novinarke: Ksendžo moja, urlam od bola (foto)

Autor: | 29/01/2022

0

Smrt Ksenije Vučić šokirala javnost 

“Večeras je u Beogradu, iznenada, u 56. godini,preminula Ksenija Vučić, majka naše dvoje dece, Danila i Milice, i moja prva supruga”, objavio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić tužnu vest na svom Instagram profilu.

Pročitaje: Porodica ujedinjena u bolu - Oglasio se predsednik Srbije povodom smrti svoje prve supruge Ksenije, tuga

Detalji nisu navedeni, a o mestu i datumu sahrane porodica i prijatelji biće naknadno obavešteni.

Ksenija Vučić bila je naša koleginica, priznata novinarka koja se ovom profesijom bavila više od tri decenije. Politika joj je bila uža specijalnost, pa je tako u njenoj radnoj biografiji upisano mnoštvo intervjua sa domaćim i stranim političarima. Bila je deo redakcije mnogih medija, kao novinar, urednik, autor, a u poslednje vreme uređivala je i vodila emisiju „Pravac“ na televiziji „Pink“.

Twitter

 

Smrt Ksenije Vučić izazvala ogroman šok i nevericu 

Rođena je kao Ksenija Janković, 1968. godine u Beogradu, gde se i školovala. U braku sa Aleksandrom Vučićem bila je od 1997. do 2011. Nakon što je rodila Danila i Milicu nakratko se povukla sa medijske scene. Svoje lične stavove o aktuelnim temama bez dlake na jeziku je iznosila i na Tviteru. Sa bivšim suprugom ostala je u prijateljskim odnosima i sve vreme mu je pružala bezrezervnu podršku.

Osim predsednika Srbije, od priznate novinarke opraštaju se i mnoge poznate ličnosti.

Jelena Trivan: “Bila je najlojalniji prijatelj, borac, čovek. Zaslužila je svako poštovanje na ovom svetu i večiti mir. Nikada neču prihvatiti da te nema…”

Pročitajte: Novinarka i prva supruga predsednika Srbije Ksenija Vučić iznenada preminula

Nikola Rokvić: “Gospod neka te prigrli u carstvu nebeskom!”

Verica Rakočević: “Lepa moja, dobra, najposebnija drugarice. Provele smo 25 godina zajedno, sinoć se smejale i radovale budućim danima. Ne verujem, neću da prihvatim, i urlam od bola. Rekla si “vidimo se u ponedeljak”, vesela i nasmejana. Hvala ti za iskreno prijateljstvo, putuj sa anđelima. Ti si bila Anđeo koji hoda zemljom. Zbogom, moja Ksendžo.”

Pročitajte: Đorđe Balašević - Panonski mornar otplovio u večnost

Veljko Kuzmančević: "Danas je jedan od najtežih dana u mom životu. Pre 4 godine otišao je moj Laki a danas si mi to ti uradila! Govorila si mi da si ti moja sestra a ja tvoj brat, sinoć si se smejala sa mnom a danas si samo otišla... Moja Ksendžo. Više ništa nešće biti isto... sve noći i sva druženja, svi razgovori... Voli te tvoj brat za uvek".

Smrt Ksenije Vučić potresla region 

Zorana Mihajlović: “Kad god čujem da je umrla nečija mama, pomislim na tugu i gubitak dece koja ostaju usraćena majčinske ljubavi i podrške u životu. Jako mi je žao. Porodici Vučić izjavljujem svoje iskreno saučešće.”

Nemanja Velikić, kod koga je gostovala pre nekoliko dana: „Druže, ne osećam se uopšte dobro, ali zbog tebe ću doći – rekla je u ponedeljak, spakovala se i došla. Nisam ni slutio da se više nikada nećemo videti. Bar ne u ovozemaljskom svetu... Drugarice moja, pamtiću svaki tvoj savet, tvoju veliku podršku u najvažnijim životnim momentima. Sudbinski je bilo da se poslednji put vidimo pre pet dana. Trebalo je u našem restoranu, ali bilo je u studiju. Do neke naše prilike, volim te zauvek i hvala na svemu!“

Instagram

 

Od Ksenije se oprostila i folk zvezda Jelena Karleuša, uz crno-belu fotografiju na Instagramu, slomljeno srce i poslednji pozdrav.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti