Volela ga je do poslednjeg dana života: Jelena Karleuša otkrila veliku tajnu Ksenije Vučić, srce je samo njega želelo

Volela ga je do poslednjeg dana života: Jelena Karleuša otkrila veliku tajnu Ksenije Vučić, srce je samo njega želelo

31/01/2022

1

Jelena Karleuša skrhana je od bola posle vesti o iznenadnoj smrti novinarke Ksenije Vučić, prve supruge predsednika Srbije. Prisustvovala je danas i njenoj sahrani na Novom groblju, a koliko je teško doživela sve ovo otkrila je i u Instagram storiju.

Pročitajte: Preminula je na rukama sina Danila - Ovo je uzrok smrti Ksenije Vučić

ATA Images

 

„Ksenija Vučić bila je žena koja mi je puno puta u životu pomogla. Od krupnica do sitnica... Jer sam ja, na moju veliku žalost, stalno na meti, a njoj je to ljudski i ženski smetalo“, napisala je popularna pevačica.

„Ako vam kažem da mi je pomogla oko sahrane majke, onda sam vam sve rekla. Ona je bila osoba koju sam zvala za pomoć. Od tolikih muškaraca ja sam imala nju. I svaki put je pružila ruku čista srca. Mnogo sam tužna zbog njene smrti...“

Pročitajte: Sahranjena Ksenija Vučić - Sin Danilo i ćerka Milica nemi od bola, predsednik se emotivnim rečima oprostio od bivše supruge (foto)

Andreja Damnjanović Bazar

 

Jelena je na kraju dodala još nešto, jako važno, što će možda mnoge iznenaditi:

„Otkriću i jednu istinu o njoj za koju mislim da mi ne bi zamerila. Do poslednjeg dana je bila zaljubljena u bivšeg muža i pričala je samo o njemu i deci. Počivaj u miru, draga Ksenija. Svako ko te je znao, sada je mnogo tužan.“

ATA Images

 

 

Komentari (1)

Loading
Manex 00:33 01.02.2022
Odgovori

E **** ga Karleusa, zar je i tebi bila potrebna pomoc oko sahrane majke, sramota, ovo drugo necu da komentarisem suvise je licemerno, cisto slihtanje, pricas o sebi kao hrabroj zeni...ne ide.

hellomagazin.rs ATA Images

Slične Vesti

Najnovije vesti