Duško Tošić i Sofija Šašić u vezi? Jelena iz Dubaija poručuje: Ostavljam te! (video)

Duško Tošić i Sofija Šašić u vezi? Jelena iz Dubaija poručuje: Ostavljam te! (video)

Autor: | 21/01/2022

13

Duško Tošić i Sofija Šašić u vezi - tvrdi dnevni list Alo. Naime, ćerka Željka Šašića i Sonje Vuksanović ovih dana je u žiži javnosti nakon što je procurila informacija da su ona i suprug Jelene Karleuše u tajnoj vezi. Sonja i 15 godina stariji fudbaler mesecima kriju svoju romansu, ali nisu uspeli da je sakriju od Jelene.

- Sofija je od malih nogu navikla na lagodan život. Ona voli putovanja, brendiranu odeću, izlazi na popularna mesta i iako je veoma mlada, živi na visokoj nozi. Svi dosadašnji momci su joj bili situirani i pružali su joj život kakav želi - rekao je izvor za "Alo!", pa otkrio kako je došlo do emotivnog odnosa Duška i Sofije.

Pročitajte: Koferi su spakovani - Baš na rođendan Duška Tošića Jelena Karleuša donela veliku odluku (video)

Instagram

 

- Sofijina majka Sonja dugogodišnja je drugarica sa Duškovom ženom. Njih dvoje su se u nekoliko navrata zatekli u istom društvu i tada su se dopali jedno drugom. Naravno, Sofija je znala da je on oženjen, pa nije želela lako da se upusti u odnos s njim. Duško je 15 godina stariji, u braku je, ima dvoje dece… - kaže izvor i dodaje:

- Međutim, on joj je tvrdio da mu je brak na staklenim nogama, obasipao ju je pažnjom i ona je odlučila da mu pruži šansu.

Pročitajte: Slavilo se do zore u Zrenjaninu - Duško Tošić napravio ludu rođendansku žurku, iznenadićete se ko je sve došao (foto)

Instagram

 

Kako ovaj medij navodi Duško Tošić i Sofija Šašić u vezi su već nekoliko meseci, najčešće se viđaju u jednom od njegovih stanova - međutim, za njihovu vezu saznala je i Jelena Karleuša.

- Njegova žena saznala je da su Duško i Sofija u šemi. Ona je odmah na Instagramu otpratila svoju bivšu drugaricu Sonju i prekinula svaki kontakt sa njom - zaključio je sagovornik za Alo.

Vest da su Duško Tošić i Sofija Šašić u vezi stigla je i do Dubaija, gde se Jelena nalazi i sprema za spektakularan večerašnji nastup, a njena poruka je više nego jasna. 

"Ostavljam te", kažu stihovi njene pesme. 

 

Komentari (13)

Loading
Jelena 21:36 21.01.2022
Odgovori

Naravno da je ostavio,džabe silikoni i plastike ona je matora za njega, šta je očekivala.

Ljubica 23:35 21.01.2022
Odgovori

Oni svi kao second hand odeća, iz ruke u ruku. Kako ne upoznaju nekog normalnog, van tog nazovi sjaja. Ovako nije ni čudno zašto se rastavljaju, razvode, tuku. U suštini čovek samo da ih gleda i uči kako se ne ponašati.

Vikica 00:51 22.01.2022
Odgovori

Jeco pa i zasluzuje napred a i ti prelepa si i bogu hvala da i ti imas svoju srecu,ne obracaj paznju na seljacke komentare sve bih zelele da budu tvoje kopije

Marina 08:31 22.01.2022
Odgovori

Baš si prevarena, Jelena! Da li ti njega ostavljaš ili je on tebe odavno ostavio, pitanje je, ali to je vaša stvar, kao i tvoja veza sa njegovim kolegom i tvoja golotinja pred svetom koji je video svaki deo tvog tela. Šašićeva je mlada, lepa, neopterećena brakom, decom i jurnjavom za održavanjem slave. Znači vesela i slobodna. To što je sponzoruša, nije bitno. To je danas in.

Marina 09:58 22.01.2022
Odgovori

Ovaj Dusko stvarno retardiran onakvu ribetinu da ostavi zbog ove male pegave i buljave!!

Djina 10:34 22.01.2022
Odgovori

Pa nasao je istu. Samo sto ovoj mozak nije jaca strana, nego isprazne krpice, auti novac. Prema svom mentalitetu, trebao je naci obicnu, skromnu devojku, sa skolom, ali koja ne zeli da se istice i pravi budalu od sebe. Pitam se samo, kako ce 'diva' nastupati sa otecenim licem i modricama koje je 'dobila' od muza. A isti on, nije trebao dozvoliti zeni da vodi decu van granica drzave. Nikad se ne zna.

Andrea 14:00 22.01.2022
Odgovori

slazem se da je izvestacena ali ona je bila takva i kada je izabrao za suprugu a opet je zena postigla nesto u zivotu i pliva godinama u sou bizu..ne brajim nikoga ali ako je vec hteo da nadje mladju kao vecina imucnih muskaraca trebao je da nadje lepu i iole pametnu a ne neizivljenu pegavu klinkicu bez ljudske harizme i kvaliteta koja i nije mogla da nauci jer bolji primer i nije imala u zivotu.Coveka ceni na osnovu uspeha i izgleda tu.(moci/novca) pri tom ona ne nudi nista zauzvrat sem svog tela niti ima karijeru da mu moze po icemu parirati ni lepotu a ne propagira ni moral.Sve u svemu kinder jaje a u unutra glupost.

Anja 14:22 22.01.2022
Odgovori

Ne ostavljaš ti njega već on tebe. Malo skromnosti ponekada je i korisno da se čovek spusti na zemlju i uvidi svoje nedostatke.

Hm 17:30 22.01.2022
Odgovori

Zar nisu "u vezi" jos od objava o Vranjesu? Neka zive kako zele, sta im zavirujete u privatnost? Ako zele javno da kazu da se razvode, reci ce. Sve ostalo utice na decu i imajte malo obzira. Ako oni zive zajedno, ne razvode se, ne izlaze u javnost sa drugim partnerima i ako ih imaju, zasto kvarite deci da im se roditelji nalaze pod istim krovom?

paja 19:27 22.01.2022
Odgovori

"..... sve bih zelele da budu tvoja kopija". Wow. Kakva pevacica, takvi fanovi. Mislim sta reci ?

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti