Bolna ispovest Sofije Šašić: Sa tatom godinama nisam razgovarala, nisu krivi mama i Lukas, ovo je razlog

Bolna ispovest Sofije Šašić: Sa tatom godinama nisam razgovarala, nisu krivi mama i Lukas, ovo je razlog

Autor: | 03/11/2023

0

Sofija Šašić gostovala je u podkastu “Poster”, gde je otvorila dušu i sasvim iskreno govorila o raznim životnim temama. Dotakla se, između ostalog, glasina da je bila u vezi sa Duškom Tošićem, a ono što javnost jednako intrigira jeste i njen odnos sa porodicom.

Instagram

 

Naime, Sofija je ćerka Željka Šašića i Sonje Vuksanović. Sa ocem dugo nije govorila, dok je očuh, Aca Lukas, bio prisutan u najvažnijim danima njenog odrastanja.

Pročitajte: Sofija Šašić ponovo u očevom zagrljaju, Željka slomile emocije - Sada joj je sve mnogo jasnije...

- Mama i tata su se najnormalnije razišli. Imala sam tada šest ili sedam godina. Ali, uvek sam bila tatina ćerka. Bila sam jako vezana za njega. Posle njihovog razvoda svašta se pisalo: da mi je mama branila da ga viđam, čak i Aca... Istina je samo jedna: tata i ja imali smo sukob pre par godina, a s tim nemaju veze ni moja mama ni očuh niti bilo ko, već neka njegova strana – otkrila je Sofija i dodala:

- Dugo nismo pričali, godinama, nimo bili ni u kakvom odnosu.

Mirko Tabašević

 

Sve to dešavalo se u nezgodno doba, najosetljivijem periodu. Usred puberteta nije imala jednog roditelja pored sebe, što je priču činilo komplikovanijom. Osećala je, kaže, ozbiljnu dozu patnje jer nije bila u kontaktu sa ocem kada je bilo najpotrebnije.

- Složićete se da je ženskom detetu otac jako bitna figura. Kada me pitaju u kakvom sam odnosu sa Acom, mogu samo da kažem da sam ja sa tim čovekom odrasla. Živela sam s njim deset godina i stvarno smo jako bliski. Hvala bogu, i sa tatom sam dobra, u poslednje dve godine izgladili smo sve probleme. Sada sam potpuno kompletna u tom smislu.

Instagram

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti