Ležala sam 12 dana nepokretna: Lepa Brena godinama se lavovski bori sa ozbiljnom dijagnozom

Ležala sam 12 dana nepokretna: Lepa Brena godinama se lavovski bori sa ozbiljnom dijagnozom

Autor: | 24/01/2022

1

Zdravlje Lepe Brene već deset godina nije sjajno. Iako izgleda fantastično i u zavidnoj je fizičkoj formi, folk zvezda dugo se bori sa trombozom. Od kada se suočila sa ovom dijagnozom, povela je računa o sebi, zdravo se hrani i redovno trenira.

Pročitajte: U vreme Instagrama ništa se ne može sakriti - Lepa Brena jednom fotografijom pokazala šta misli o Bobinoj bivšoj ženi (foto)

ATA Images

 

‒ Odavno sam naučila da probleme treba rešavati hladne glave. Nisam paničar. Kada sam se sa trombozom susrela prvi put, sve sam proučila i bila sam redovan pacijent. Navikla sam tako da živim, znam šta ne smem da pijem i jedem i kako moj život treba da se odvija prema zdravstvenim pravilima. Naučila sam da živim po pravilima i da budem srećna... Vakcinisala sam se jer je to apsolutna kategorija zaštite i bez nje nema putovanja niti komunikacije. Svet živi i funkcioniše po pravilima i mi moramo da se uklopimo u njih – ispričala je Lepa Brena nedavno za „Story“.

Pročitajte: Boba nam je napravio pakao od života - Pravi razlog sukoba Slobodana Živojinovića i Đokovića

Andreja Damnjanović

 

Da sa njenim zdravljem nešto nije kako treba pevačica se uverila kada je na jednom koncertu primetila da joj ruka postaje ljubičastoplava. Hitno je hospitalizovana i operisana na Vojnomedicinskoj akademiji.

‒ Nije mi palo na pamet da bi trebalo da prekinem koncert, prebacila sam mikrofon u levu ruku, a desnu podigla i ona je dobila normalnu boju. Čim sam se vratila u Beograd otišla sam na VMA na pregled krvnih sudova gde su mi konstatovali totalno začepljenje vene suklavije i potpazušne vene desne ruke. Bila sam na terapiji, ležala sam faktički nepokretna 12 dana, sa rukom koja je stajala u jednom položaju, tu su me hranili, pojili, to mi je bilo prvih 12 dana nekakvog odmora gde su, zahvaljujući zaista velikom timu stručnjaka na VMA, uspeli da mi saniraju i da mi se otvori 70 odsto suklavije i 100 odsto potpazušne vene. Bio je to prvi moj susret sa trombofilijom. Bila sam u šoku ‒ ispričala je.

Pročitajte: Zdravlje Lepe Brene - Zdrava dijeta koja garantuje gubljenje kilograma za nekoliko dana

Andreja Damnjanović

 

Od tada je usporila tempo i promenila način ishrane. Jede isključivo ribu, bareno meso, ali bez prasetine i jagnjetine, voće, povrće i sve to bez hleba. Jedino što sebi nije uskratila su čaša ili dve vina, uz to redovno vežba.


 

 

Komentari (1)

Loading
Nikola 04:46 25.01.2022
Odgovori

Breno, sto napravih od one ljepote od zene. Ostavi se tih operacija na licu i budi prirodna ljepa kao sto si uvjek bila.

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti