Nije imala sreće sa muškarcima, bila je veoma stroga prema deci: Ovo je majka Zlatana Ibrahimovića (foto)

Nije imala sreće sa muškarcima, bila je veoma stroga prema deci: Ovo je majka Zlatana Ibrahimovića (foto)

Autor: | 20/01/2022

0

Majka Zlatana ibrahimovića je ona 

Jedan od najboljih fudbalera sveta Zlatan Ibrahimović rođen je 1981. godine u Švedskoj, u porodici emigranata iz bivše Jugoslavije. Njegov otac Šefik je iz Bijeljine, a majka Jurka rodom je iz Zadra.

‒ Navodno je otac ušao u brak da bi dobio švedske papire ‒ otkrio je jednom prilikom Zlatan, čiji su se roditelji rastali pre nego što je on napunio dve godine. Nikada se nisu dobro slagali, a kada su svađe postale učestalije, razvod je bio neminovan.

Pročitajte: Sin Zlatana Ibrahimovića teško oboleo, fudbaler na ivici suza - Kao da su mi srce istrgli iz grudi

Privatna Arhiva

 

Zlatan i njegova starija sestra Sanela nastavili su da žive sa majkom, zajedno sa polusestrama i polubratom.

„Znala nas je tući, grditi, nije imala sreće sa muževima, ništa joj nije išlo kako je želela, ali nas je volela“, napisao je proslavljeni golgeter u autobiografiji „Ja sam Zlatan“.

Majka Zlatana Ibrahimovića radila je sve poslove kako bi prehranila porodicu

Da bi prehranila brojnu porodicu, Jurka Gravić radila je kao čistačica, nekada i po 14 sati dnevno. Zlatan je često išao sa njom da joj pomogne i za to dobijao mali džeparac.

‒ Uvek je imala moju ljubav. Zaslužila je ‒ kaže danas Zlatan Ibrahimović.

Pročitajte: Isprva nije bio njen tip, a sada se od supruga Zlatana Ibrahimovića odvaja samo kada mora (foto)

Imago Images

 

Iako je svojim fudbalskim umećem, ali i ponašanjem van terena, odavno postao idol mlađih generacija, Zlatan nikada nije krio da je u detinjstvu bio problematičan, krao bicikle i upadao u različte „nezgodne“ situacije.

Od najranijih dana bio je nemiran, što njegova stroga majka nije tolerisala. Tako je, kada je pao sa krova vrtića i došao kući uplakan i sa modricama, očekujući zagrljaj i utehu, od majke dobio batine zato što se peo na krov.

Pročitajte: Ne prekida tradiciju - Zlatan Ibrahimović za jubilarni rođendan sebe častio luksuznim poklonom od pola miliona (foto)

Privatna Arhiva

 

U kakvog čoveka je Zlatan stasao možda najbolje svedoče reči njegovog ujaka Gojka Gravića, koga su novinari pronašli u rodnom mestu u Hrvatskoj.

‒ Pričali su mi naši ljudi koji su tamo živeli da bi Zlatanu jedna gospođa, Šveđanka, davala sendvič ili nešto slatko kad mu je majka radila. I da je posle, kad se proslavio, došao u posetu i doneo ček, niko ne zna koliko novca, navodno jako puno. Nije je zaboravio.

Profimedia

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti