Zdravlje ne može da se kupi! Sin Zlatana Ibrahimovića teško oboleo, fudbaler nije mogao da dođe sebi

Zdravlje ne može da se kupi! Sin Zlatana Ibrahimovića teško oboleo, fudbaler nije mogao da dođe sebi

Autor: | 05/06/2023

0

 Sin Zlatana Ibrahimovića teško oboleo, borba je bila mučna

Zlatan Ibrahimović, završio je karijeru u 42. godini, nakon što mu je istekao ugovor sa Milanom, a vest o njegovom povlačenju pojavila se  po završetku meča između Milana i Verone (3:1) u okviru 38. kola Serije A, a navijači su upriličili veličanstven oproštaj neponovljivom golgeteru.

Pročitajte: Zlatan Ibrahimović konačno prelomio - Posle toliko godina kroz suze rekao KRAJ

Photo by Marco Luzzani/Getty Images

 

I dok mnogi misle da je život najčešće med i mleko profesionalnim sportistima, jer rade ono što najviše vole, bilo je situacija u kojima je legendarni Šveđanin gubio prisebnost. Jedna od njih bila je prava porodična drama i u knjizi „Ja sam Zlatan Ibrahimović“, autora Dejvida Lagerkranca, pričao je o trenutku kada mu ni sav novac i uticaj nisu bili od pomoći.

Njegov sin Maksi se odmah po rođenju pokazao kao pravi borac, ali…

„Sve je bilo novo s Maksijem, primetili smo da mnogo povraća. Osim toga, nije dobijao na težini, nego gubio. Nismo znali zašto, da li je to normalno? Povraćao je neprekidno, nismo znali razlog… Pričao sam sa porodicom, prijateljima, i svi su me tešili da nije ništa strašno“, ispričao je Ibrahimović.

Pročitajte: Plavi na mamu, šmekeri na tatu - Upoznajte Maksimilijana i Vinsenta, sinove Zlatana Ibrahimovića FOTO

Profimedia

 

Sa suprugom Helenom morao je brzo da reaguje kada je saznao da mu je sin bolestan.

„Celo telo mi je bilo u grču. Nikada se nisam tako osećao, ni približno. Dok nisam dobio dete, bio sam gospodin nedodirljivi. Mogao sam da budem ljut i lud, da pokazujem sve moguće emocije. I sve je moglo da se reši ako si čvrst, istrajan, ali ovo nije bilo ni slično tome. Bio sam nemoćan, ništa nisam mogao da učinim. Maksi je iz dana u dan bio sve slabiji, bio je tako mali, kost i koža. Izgledao je kao da život želi da ga napusti“.

Profimedia

 

Supruga mu je javila da novorođenče mora na hitnu operaciju želuca.

„Ne sećam se puta do bolnice. Sećam se samo bolničkih hodnika i mirisa. Trčao sam i pitao samo gde je, na kraju su me odveli do velike sale u kojoj je Maksi ležao u inkubatoru. Bio je manji nego ikada… Imao je cevi kroz telo i nos. Kao da su mi srce istrgli iz grudi. ‘Volim vas oboje, vi ste mi sve, ali ja ovo ne mogu da izdržim. Zovi me za sve što treba’, rekao sam Helen i pobegao odatle“, objasnio je Zlatan.

Operacija je, srećom, bila uspešna.

“Maksi i sada ima ožiljak. Oseća se zdravo kao i sva deca njegovog uzrasta, a ja se često sećam toga. To mi, iskreno, daje bolji pogled na život“, istakao je Ibrahimović, koji je nedugo zatim sa suprugom dobio još jednog sina Vinsenta.

Profimedia

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Photo by Marco Luzzani/Getty Images

Slične Vesti