U domu Nataše Pavlović caruje mašta, sobe njenih sinova san su svakog dečaka, od stola do kreveta sve je savršeno (foto)

U domu Nataše Pavlović caruje mašta, sobe njenih sinova san su svakog dečaka, od stola do kreveta sve je savršeno (foto)

Autor: | 16/01/2022

1

U domu Nataše Pavlović i njenog supruga Predraga sve je, stiče se utisak, podređeno deci – od enterijera do poslastica koje „praktična žena“ svakodnevno priprema.

Instagram

 

Sobe njenih sinova izgledaju kao iz mašte svakog dečaka.

Pročitajte: Ljubavna priča bez srećnog kraja - Posle Nataše Pavlović nijedna druga partnerka Marka Živića nije bila vredna pomena

Instagram

 

Dok stariji Oleg spava u krevetu u obliku formule, mlađi Jan okružen je omiljenim igračkama ili, bolje rečeno, oružjem svih mogućih oblika, a nađe se i poneki plišani meda.

Instagram

 

Dobar deo prostora posvećen je i knjigama, kako slikovnicama, tako i onim za školu. Nataša je, kao svaka posvećena majka, maksimalno uključena u obaveze svog školarca, jedanaestogodišnjeg Olega, koga mlađi brat u svemu pokušava da oponaša.

Instagram

 

‒ Neću u vrtić, hoću u školu. Dajte mi sveske ‒ otkrila je Nataša želje njenog četvorogodišnjaka.

Dom Nataše Pavlović i te kako je praktičan 

Praktične savete koje je prikupila radeći popularni šou koji žene obožavaju, Nataša Pavlović rado podeli sa pratiocima na Instagramu. Kada joj se pokvario zamrzivač, svima je stavila na uvid ne samo kako izgleda njena kuhinja već i šta ima u zamrzivaču, odnosno šta od ponuđenih namirnica može da se pripremi da hrana ne bi propala.

Pročitajte: Dom Nataše Pavlović miriše na praznike - Dijetalna pita od heljde koja će vas satima držati sitim 

Instagram

 

Ako je suditi po njenim aktivnostima, uz dobru organizaciju sve se stiže: i snimanje televizijskih emisija, i briga o deci, i lep i negovan izgled, a ostane vremena i za „druženje“ sa usisivačem.

Instagram

 

 

Komentari (1)

Loading
milan 18:17 17.01.2022
Odgovori

Sta se dogadja sa ovom zenom,odjednom je poruznjala,premrsava i frizura joj nikako ne pristaje,a bila je tako simpaticno lepuskasta?

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti