Irina Vukotić: Da nam je neko rekao da ćemo i fizičko da radimo online, ne bi mu verovali

Irina Vukotić: Da nam je neko rekao da ćemo i fizičko da radimo online, ne bi mu verovali

Autor: | 13/12/2020

0

Irina Vukotić ovih dana ima pune ruke posla. Osim što je na poslovnom planu dosta angažovana, ni kod kuće ništa nije manje stresno i dinamično. Naime, njena dvanaestogodišnja ćerka Iskra zbog pandemije korona virusa, kao i svi njeni drugari, mora nastavu da prati online. Irina je nedavno u intervjuu za magazin "HELLO!" priznala da ćerku vaspitava da bude samostalna i odgovorna, kao da i poštuje sve svoje obaveze.

– Nisam od onih koji će zapitkivati kako je bilo u školi ili proveravati domaće zadatke, ne zato što me ne zanima, već da bih kod nje razvila osećaj odgovornosti. Ne želim da bolje od nje znam šta se dešava u školi, a ima takvih roditelja. Ali, tu sam za svaku vrstu pomoći i saveta. Sećam se kad sam, dok sam išla u školu, očekivala da mi mama započne sastav, ako ne i da ceo napiše. Dala bi mi smernice i obavezno dodala: “Ja sam moj fakultet završila, na tebe je red da završiš svoje škole.” Tu rečenicu, priznajem, često citiram. Učim je da bude odgovorna za svoje ocene, jer će tako naučiti da bude odgovorna za sve što život nosi - rekla je Irina, koja je ovih dana prinuđena da sa naslednicom školu prati od kuće.

Pročitajte: Irina Vukotić - Ćerka mi je dala jedno važno obećanje

foto: Luka Šarac

- Ona meni daje najbolju emociju, otkad sam je rodila sebi sam i mlađa i lepša i nasmejanija. Ona je tinejdžerka, ne voli da pričam o njoj. imamo onlajn školu, ima i fizičko onlajn, da nam je neko rekao, ne bi mu verovali. Uz decu se najslađe smeje - iskreno je rekla voditeljka u emisiji "Premijera".

Voditeljka je istakla i kako se oseća povodom situacije sa korona virusom.

- Svaka trudnoća od devet meseci brže prođe, a ovome nema kraja. Naučili smo da se borimo, ja sam takva, u ovakvim situacijama se probudi borac u meni. Najlakše je pasti, ali treba se podići i nastaviti dalje - sa osmehom je zaključila Irena Vukotić.

Pročitajte: Voditeljka Irina Vukotić - Krah dugogodišnje ljubavi

foto: Boško Karanović

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Luka Šarac, Boško Karanović

Najnovije vesti