Samo osmeh i krema za sunce: Nataša Pavlović pokazala lice bez šminke, ovo je prava prirodna lepota

Samo osmeh i krema za sunce: Nataša Pavlović pokazala lice bez šminke, ovo je prava prirodna lepota

Autor: | 11/08/2023

0

Lice Nataše Pavlović bez šminke

Nataša Pavlović godinama neguje prirodni izgled, i ne želi da krije negovanu kožu u koju ulaže pozamašan novac ispod šminke. Kada nije pred kamerama često je vidimo nenašminkanu, a voditeljka se sada posebno opustila na plaži, ponovo pokazavši svoje čisto lice bez proizvoda.

Instagram

 

„Praktična žena“ nikada se nije stidela da pokaže da joj nije baš sve dala majka priroda, nego da je za njenu lepotu delimično zaslužna i dobra nega. Pored kremica koje koristi svakodnevno, Nataša je pokazala da je išla i na tretmane za podmlađivanje kože, baziranih na radio-talasima, a prema njenim rečima, to je najprirodniji tretman koji je našla.

Pročitajte: On slavi dan kad me je prvi put video - Ovako su Nataša Pavlović i njen tajanstveni suprug izgledali na venčanju (foto)



A po svemu sudeći, njena poslednja objava pokazuje da bjuti rutina koju praktikuje definitivno daje rezultate. Maksimalno opuštena na plaži, blaženog osmeha, Nataša izgleda mlađe, sveže, i posebno, odmorno.

Instagram

 

S obzirom na to da je na plaži, Nataša je sigurno namazala lice kremom sa SPF-om, koja se preporučuje za upotrebu i kada niste na moru. Dobro je poznato da sunčevi i UV zraci nepovoljnu deluju na kožu, tako da su mnogi dermatolozi preporučili da mažete kremu protiv sunca na lice svaki put kada izlazite iz kuće. Odlasci kod kozmetičarke svakako treba da budu vaše mesečne rutine, ali svakako ćete dodatno zaštititi svoju kožu i očuvati mladost duže ukoliko svakodnevno koristite kremu koja štiti od sunca.

Ata Images

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti