Znate li čime se bavila Nataša Pavlović pre nego što je postala Praktična žena?

Znate li čime se bavila Nataša Pavlović pre nego što je postala Praktična žena?

Autor: | 05/01/2024

0

Nataša Pavlović bavila se ovim poslom pre nego što je postala voditeljka

Nataša Pavlović već godinama je jedno od omiljenih lica sa naših malih ekrana. S takvom lakoćom vodi „Praktičnu ženu“, da je postala „pridruženi član“ skoro svakog doma. A znate li čime se zgodna voditeljka bavila pre nego što se posvetila televiziji?

Instagram

 

Njena savršena figura mogla bi to odmah da otkrije. Naime, Nataša, koja je rođena pre 48 godina u Zagrebu, i to sa prezimenom Stojčević, svojevremeno je bila manekenka. Uspešno je radila u zemlji i inostranstvu, a bila je i modni koreograf u agenciji "Select". Pomenimo i da je završila turizam.

Pročitajte: Dan koji je promenio život Nataši Pavlović - 12. 12. u 12 časova...

S vremena na vreme voli da podseti pratioce na Instagramu na svoje „dane manekenstva“, kako je napisala u jednoj objavi.

Mirko Tabašević

 

Nakon modne karijere posvetila se televizijskoj. Pre „Praktične žene“, koja je počela 2016. godine, u njenom portfoliju bile su upisane emisije „Da vas čujemo“, „Tele kviz“, „Plesom do snova“, „Šou snova“ i druge.

Pročitajte: Praktična žena se prepolovila - Nataša Pavlović imala 20 kilograma više, trik sa večerom skinuo sve

Nataša je četiri godine bila u braku sa glumcem Markom Živićem, a od 2008. srećno je udata za producenta Predraga Pavlovića, sa kojim ima dva sina.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Instagram

Pročitajte još

Najnovije vesti