Nasmejana i raspoložena: Olja Balašević uhvaćena sa njim, uslikana usred Novog Sada (foto)

Nasmejana i raspoložena: Olja Balašević uhvaćena sa njim, uslikana usred Novog Sada (foto)

Autor: | 05/01/2022

15

Olja Balašević oduševila Novosađane  

O životu Olivere i Đoleta Balaševića javnost je oduvek htela sve da zna. Sigurni u svoju ljubav i godine koje su proveli zajedno nikada nisu davali povoda da se o njihovoj ljubavi piše nikako drugačije, nego sa velikim "lj".

Pročitajte: Jovana Balašević više ne želi da ćuti, sve iznela u javnost - Tata je to odlučio još pre 4 godine

Mirko Tabašević; Ata Images

 

Za nekoliko dana 19. februara navršiće se godnu dana od Đoletove smrti, a kako posle njega živi Olivera nikome nije znano. Trudi se da osmeh ne skida sa lica, a šta nosi na duši znaju možda samo njeni najmiliji. Ipak, na oduševljenje svih onih koji su se danas našla na ulicama Novog Sada, Olja Balašević pokazala je delić onoga što njeni fanovi žele da vide. 

Pročitajte: Porodica Balašević odlučila da ne krije - Ovo piše u Đoletovom oproštajnom pismu, sve je predosetio

ATA Images

 

Prirodna, bez trunke šminke sa kacigom na glavi i u žutoj jakni, provozala se centralnim ulicama Novog Sada i to ne automobilom već svojim biciklom.

Iako je možda mislila da će proći neprimećeno to se nikako nije dogodilo. 

ATA Images

 

Njeni sugrađani pozdravljali su je i aplaudirali srećni što je uprkos velikoj slavi i dalje je ona ista Đoletova Olivera. 

 

Komentari (15)

Loading
Novosadjanka 16:15 05.01.2022
Odgovori

Vozi pešačkom zonom, gde je zabranjena vožnja bicikla. Jedino ako to za nju ne važi?

Dusan 16:20 05.01.2022
Odgovori

Ona je spisateljica i.mora da nas zanima.Cekamo njezino novo delo...

Frida 17:32 05.01.2022
Odgovori

Imam utisak da je ta žena ostala željna slave. Deluje mi nekako neiživljeno.

Sanja 18:15 05.01.2022
Odgovori

" Uprkos velikoj slavi" - po cemu je ona slavna? Poznata je samo po tome sto supruga Djoleta. Ona nije bitna kao osoba.

Dr 19:17 05.01.2022
Odgovori

Sada će ona brzo naći nekoga i neće joj silaziti osmeh sa lica, što je i normalno.

Podbara 07:29 06.01.2022
Odgovori

********. Trpeli su ju zato što su voleli Đoleta, a on je mukica nju obožavao.

Diogen Laertije 08:52 06.01.2022
Odgovori

To je, kako naš narod kaže:"Kad se opanak opapuči"... Živela ispod mosta kod SUP-a zrenjaninskog u prostorijama kajakaškog kluba. Otac joj bio jedan od direktora Kombinata "Servo Mihahalj". ******** se sa njenom majkom i nikada je nije priznao niti stupio u kontakt sa njom. Ima dve sestre po ocu, V.... i J....., koje žive u ZR i sa kojima nikada nije bila u kontaktu. Sada, persona, ulepšava svoju prošlost i sadašnjost sa "naivcima iz Kovačice", piše priče i bajke o svom životu...i kako moja baba reče "Ko je šupalj i sam zvoni".... Teško Đoletu bilo, a i sada...

[email protected] 13:36 06.01.2022
Odgovori

Ne mogu da verujem kad vidim ove komentare,kako su prosti ,puni zlobe ali jos vise gluposti.Dokaz kako ljubomora i zavist razaraju ljudsko telo. "Koga ona zanima" pa da Vas ne zanima bavili bi se necim drugim zar ne?!"Spavala ispod mosta..."i jos hiljadu jadnih reci govori sve o vama i nista o njoj!

Arčenje reči 14:27 06.01.2022
Odgovori

O gluposti naših piskarala dosta se pričalo, ali kakvi su to ljudi treba se zapitati. Prirodna i bez šminke - reklamirati plastičnu hirurgiju i trajnu šminku kao nešto prirodno. Šta je onda kilo šminke na licu - natprirodno, a bez šminke - neprirodno?

Stefana 01:39 07.01.2022
Odgovori

Olivera je princeza u svakom smislu i samo **** moze da napise ovako glup komentar u smislu da je nebitna,neslavna i da ne zanima nikoga. Naravno da je itekako poznata,ne samo sto je supruga Balasevica,vec po tome sto je genijalna majka,supruga,zena,umjetnik.Lijepa kao lutka,pametna i tek da ce se sto vise djevojaka ugledati na nju umjesto na silikonske prizore u raznoraznim rijaliti sou-ovima.Nevjerovatno kako mizerne i male osobe postoje i imaju vremena i obraza da pisu ruzno o ovako dobrim ljudima kao sto je Olivera.

Bratislav 15:30 07.01.2022
Odgovori

Kako ste Vi drage Gospođe, tj drage žene pakosne, ljubomorne i neshvaćene. A retko ko može da shvati Vaše izjave sem kao odraz pakosti i zavisti. Pozdrav za Olju i Princezu , a Vi ,pa puknite odmuke.

Lavica 13:51 08.01.2022
Odgovori

Spisateljica ?! Kog dela ? Jos malo ce biti da je ona Djole! Koga ona zanima, bolje da ga je vise negovala i cuvala, sad bi bio ziv. Dosta ovih vise koji se eksponiraju na tudji racun, ko je forsira?

Ja 15:54 14.01.2022
Odgovori

Narode, odakle vise crpite tu zlobu iz vasih dusa? Kome je od vas ra zena nesto zla nanela? Vi ni sebe ne mozete da usrecite lepim komentarom a kamoli nekog drigog bila to Olivera Balasevic ili neko drugi vama "manje" bitan u zivotu. Kako se vise ne smucite sami sebi!

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti