Ne pada mi na pamet! Olivera Balašević napravila skandal u Osijeku, mediji napustili promociju

Ne pada mi na pamet! Olivera Balašević napravila skandal u Osijeku, mediji napustili promociju

Autor: | 27/05/2022

22

Skandal Olivere Balašević na promociji u Osijeku

Posle smrti supruga, Olivera Balašević sve češće se suočava s kritikama Đoletovih fanova. Prašinu u javnosti prvo je podigla odlukom da zabrani rad „Balašević Tibute Banda“, potom je naredila uklanjanje svih spotova, kao i snimak ispraćaja na novosadskom Keju, te epizodu „Državnog posla“ u čast legendarnog kantautora. Kao da sve to nije bilo dovoljno, sa Instagrama je obrisala sve zajedničke fotografije, a u potpis knjige „Planeta dvorište“ dodala devojačko prezime Savić.

Pročitajte: Jovana Balašević više ne želi da ćuti, sve iznela u javnost - Tata je to odlučio još pre 4 godine

Luka Šarac

 

Hrvatski Story piše da je Olivera pre nekoliko dana izazvala skandal na promociji svoje knjige u Osijeku, kada je medijima zabranila fotografisanje i snimanje njenog scenskog nastupa, svojevrsnog monologa u kome govori o detinjstvu i odrastanju, dok je publici to dopustila. Večernji list navodi da je zapretila da će, čuje li škljocanje aparata, sve prekinuti.

Pročitajte: Olja mu nije bila jedina inspiracija - Đorđe Balašević je svoj veliki hit posvetio ovoj poznatoj pevačici (foto)

Vuk Vukotić

 

Skandal Olivere Balašević - Pišete ružno o meni!

Novinari su je preko organizatora zamolili da im ispozira pet minuta pre promocije, što je ona odbila uz objašnjenje da se priprema i koncentriše u garderobi, te da će pred medije stati posle nastupa, zbog čega su neki napustili događaj. Večernji list piše da je fotoreporterka agencije Pixsell prišla Oliveri po završetku promocije i zamolila je da je slika, rekavši da radi za potrebe pomenutog lista, na šta joj je Balaševićeva udovica odbrusila da joj „ne pada na pamet da se fotografiše za Večernji list“.

‒ Pišete ružno o meni – dodaja je.

Pročitajte: Nisu svi kao Olja Balašević - Da je živ, Šaban bi se rasplakao da vidi šta su danas učinile Goca, Ilda i Sanela (foto)

Luka Šarac

 

Olivera se nije oglašavala povodom poteza koji je naljutio region.

Komentari (22)

Loading
Nada Drašler 08:32 28.05.2022
Odgovori

Zašto ta žena dobija toliki publicest!Zar zato što pričinjava bol i štetu dragom Balaševiću posle smrti,kao što je činila dok je bio živ!Za mene je bila i ostala bezvredna banatska glupača!

Zveki 12:06 28.05.2022
Odgovori

Olivera je u detinjstvu i mladosti bila toliko siromašna da je stanovali pod mostom. Zabavljala se sa Kolosov Ferencom. Za njih je hamburger bio najdalji domet. Jedino sto joj je preostalo je bavljenje spotom. Ulovila je Balasevica što joj je bio BINGO. Bila je uskraćena goropad koja se posle Djoletove smrti pokondirila. Po kom osnovu je Djole dobio nekretninu na primorju - to je menadžerski mafija otela - platio je nije. Poklon o kome je on ćutao jer je bio pošten čovek. Ona je pukla po svim šavovima.

novosađani 12:23 28.05.2022
Odgovori

Ko je ova kvazi spisateljica i ko joj je rekao da je bilo šta?! Što si veći praziluković to se ružnije ponašaš! Primitivna tikva..

Naki 15:31 28.05.2022
Odgovori

Toliko se Djole trudio da joj komplekse izleči, uzalud. Toliko pesama napisanih i reči izgovorenih zeni koju je voleo, nije bilo dovoljno. Treba imati meru, 7 dcl., a ne vise od toga.

Ivan 16:17 28.05.2022
Odgovori

Ma koga zanima njeno detinjstvo neka čita ali svako ko pokuša da stane ispred Balaševića osuđen je na propast! Zašto? Pa možda zato što je Đole u glavi imao potpunu konekciju sa svojim čudesnim svetom koji je maestralno i verno umeo da preslika na papir i pretoči u pesmu i Muziku. Ima tu i nečeg višeg, nečeg većeg rečima prostim nedokučivog. Mnogi odlaze u Indiji na Tibet da provedu godne u išini sa samim sobom i postignu ono za šta je Đoletu bilo potrebno samo da zažmuri, e to se zove dar i teško da Olivera može da bude nešto više od obične muze koja je Đoletu stvarno davala veliku inspirciju bez daljnjeg. Ne želim da kažem da je potrebno to da Olivera i dalje ostane u senci jednog takvog čoveka što je izvesno privilegija ali i teret, balast koga žena želi da se rastereti i da pokaže (predstavi) sebe kao nekog ko je uvek bio tu i u dobru i u zlu ali sada je leptir dobio nova krila i želi da poleti.Ne uskraćujmo joj let pustimo je neka leti ima pravo na to ali Đoletove visine su nedostižne i svetogrđe bi bilo da bilo ko i pokuša da bude Đole. Da je Bog hteo stvorio bi na hiljade takvih ali nije

Maya 17:52 28.05.2022
Odgovori

Gospodja kakva je bila, takva je i ostala. Uvek je bila jedna velika nula (0). Misli da je sada doslo njenih pet minuta, a nije svesna da je procitana.

Miriam75 21:55 28.05.2022
Odgovori

Antipatična i prepotenta žena. Oduvek je bila takva. Niko je još nije obavestio da je i nebitna.

Marta 22:56 28.05.2022
Odgovori

Dobila je privilegiju i čast da bude muza velikom umetniku. Nesvesna te svoje posebne uloge i važnosti, od Boga date, dozvolila je da kompleksi u njoj prorade. Umesto da uživa u novcu i slavi koju je od njega nasledila, ona uporno privlači pažnju na sebe ne shvatajući da sramoti i skrnavi njega... Bože, kako je takav čovek mogao toliko voleti takvu ženu? Ona čini sve da pesme posvećene njoj, izgube posebnost i lepotu...

Milica Stepandić 06:17 29.05.2022
Odgovori

Zašto stvarno davati publicitet ovakvoj glupači? Koja je tek posle smrti supruga pokazala pravo lice. A i verovatno nije bolju ni zašluźio, Bog to lepo uredi - prema loncu i poklopac.

Aurora12 06:53 30.05.2022
Odgovori

Kada ocvala leptica umisli da treba da bude u javnosti, a nije svesna cinjenice da je samo i da ce uvek biti samo zena Balasevica. Svi njeni potezi su njena nemoc pred godinama koje su je pregazile a ona se nije dovoljno eksponirala. Ovakve prazne pojave pomazete samo vi, mediji da nam jasu nad glavom i to bez pokrica. Zeno idi se pogledaj na ogledalo i sacuvaj bar malo dostojanstva u ime tvog pokojnog supruga zahvaljujuci kome si postala poznata javnosti.

Novosađanka 12:46 30.05.2022
Odgovori

Odavno tebe i tvoju razmaženu decu novosađani ne vole jer vas odavno i lično poznaju, a ne samo iz štampe. Sa Đoletom nikada nismo imali problema, a ni on sa nam rekla bih. Ali eto ostadoste vi, a on ode...

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti