Posle razvoda, a pre Raše, ljubila je njega: Ovaj lepotan bio je dečko Goce Tržan (foto)

Posle razvoda, a pre Raše, ljubila je njega: Ovaj lepotan bio je dečko Goce Tržan (foto)

Autor: | 30/12/2021

1

Dečko Goce Tržan bio je on

Pre deset godina Goca Tržan prolazila je kroz prilično težak period. Četiri godine dug brak sa Ivanom Marinkovićem, u kojem je rodila ćerku Lenu, definitivno je bio okončan, a ona je pokušavala da svoj život vrati u normalu.

Tabloidi su na smenu pratili nju i njenog bivšeg muža, da bi videli može li doći do pomirenja, i slučajno otkrili da je popularna pevačica utehu potražila u zagrljaju naočitog menadžera jedne kompanije.

Pročitajte: 20 godina od koncerta za jednu osobu - Ovo je bivši dečko Goce Tržan, muškarac koji je zbog ljubavi ispraznio ceo Sava centar

Andreja Damnjanović

 

Goca Tržan i Marko Lakićević su se, navodno, upoznali na promotivnom putovanju u Škotsku, na koje je krenulo još nekoliko javnih ličnosti, a sve s ciljem da promovišu firmu koja u Srbiju uvozi čuveni brend viskija.

Arhiva Hello!

 

Bivši dečko Goce Tržan nije želeo da bude deo javne scene 

Po povratku u Beograd Goca i Marko počeli su da se druže i izlaze zajedno, a prijateljstvo je postepeno preraslo u vezu. Istina, kratkotrajnu, budući da Marku nije prijalo da bude u centru medijske pažnje, a uz devojku poznatu široj javnosti publicitet nije mogao da izostane.

‒ Nemam komentar. Moram da izdržavam sebe i dete, da otplaćujem kredit ‒  poručila je Goca Tržan kada su je direktno pitali o raskidu veze koja je trajala nekoliko meseci.

Pročitajte: Konačno je svoj na svome - Zavirite u ušuškan dom Goce Tržan, stan je zamenila prelepom kućom (foto)

Boško Karanović

 

Ubrzo Goca je upoznala Rašu Novakovića, koji je došao u njen bend kao novi član. Danas su u srećnom i stabilnom braku, a Raša je Lenu prihvatio kao svoje dete.

 

Komentari (1)

Loading
Reneacobain 12:31 31.12.2021
Odgovori

Volim ja gocu ; iako je ne podrzavam sto nosi krzno od zivotinja ! Goca je sex bomba

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti