Oglasila se Marija Karan: Ovo se zaista dogodilo u noći koja je promenila njen život

Oglasila se Marija Karan: Ovo se zaista dogodilo u noći koja je promenila njen život

Autor: | 08/11/2021

0

Oglasila se Marija Karan, ovo je zaista dogodilo pre dva dana 

Od subote 6. novembra, mediji Mariju Karan ne ostavljaju na miru. Ona se navodno u centru Beograda u ranim jutarnjim časovima žestoko sukobila sa dečkom V.B. koji ju je kako prenose domaći mediji i udario. Marija je tom prilikom navodno zadobila povrede kada ju je partner otvorenom šakom udario u predelu desne strane lica, i naneo povredu u vidu manje otekline.

Pročitajte: Prava drama u centru Beograda - Mariju Karan dečko udario nasred ulice, glumica hitno prevezena u Urgentni centar

Mirko Tabašević

 

Glumica nije želela komentariše nemili događaj, ali kako su se stvari izmakle kontroli, odlučila je da se preko svog advokatskog tima obrati javnosti. Saopštenje prenosimo u celosti. 

- Suočeni sa činjenicom da je nešto što se desilo između dvoje ljudi dobilo jedan potpuno drugačiji epilog u medijima, da se kreiraju neistinite priče, molimo javnost i medije da imaju razumevanja. U odnosu gospođe Karan i gospodina B. nije bilo porodičnog niti bilo kakvog fizičkog nasilja. Zbog toga se na ovaj način obraćam i tražim da se privatnost gospođe Karan zaštiti, kako bi se izbegle senzacionalne vesti koje nemaju utemeljenje u istini i u onome što se desilo - poručio je za "Telegraf Jetset" punomoćnik Marije Karan, advokat Milan Kundačina.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin