Prava drama u centru Beograda: Mariju Karan dečko udario nasred ulice, glumica hitno prevezena u Urgentni centar

Prava drama u centru Beograda: Mariju Karan dečko udario nasred ulice, glumica hitno prevezena u Urgentni centar

Autor: | 06/11/2021

1

Marija Karan u centru Beograda u ranim jutarnjim časovima žestoko se sukobila sa dečkom V.B. koji ju je kako prenose domaći mediji i udario. Ona je tom prilikom zadobila povrede kada ju je partner otvorenom šakom udario u predelu desne strane lica, i naneo povredu u vidu manje otekline.

Nakon toga, Marija je u pratnji patrole prevezana u Urgentni centar, gde se još uvek nalazi, piše "Kurir". 

Pročitajte: Ponovo srećna u ljubavi - Prve fotografije novog dečka Marije Karan

Mirko Tabašević

 

Marija Karan pretučena nared ulice 

Ljubavna svađa izbila je nasred Francuske ulice, u samom centru Beograda, a žitelje ovog dela grada u 4.05h probudila je žučna svađa i obračun.

Policiju je pozvao komšija i prijavio da se u Francuskoj ulici kod broja 29 na ulici nalazi džip iz kog jedna žena zapomaže. Čim je došla, policija je na ulici zatekla porše kajen u kom se na mestu vozača nalazila glumica Marija Karan, a na mestu suvozača njen dečko V.B.

Pročitajte: Ovo je otac Marije Karan! Povučeni gospodin kome sve duguje 

Instagram

 

Policija je utvdila da su se njih dvoje prethodno posvađali u jednom poznatom prestoničkom restoranu posle čega je dečko izašao iz restorana i krenuo ka garaži u Dositejevoj. Odmah potom usledila je nova rasprava, posle koje je V.B otvorenom šakom udario Mariju u desnu stranu lica na šta je glumica uzela tegove i PP aparat i njima razbila zadnje staklo na vozilu.

Glumica nije bila previše raspoložena da ispriča šta se dogodilo.

- Nisam videla šta piše u medijima, nisam pratila. Ako vas zanima šta se dogodilo, kontaktirajte moju PR menadžerku, onda možete da saznate detalje. Hvala - rekla je Marija za "Kurir" i spustila slušalicu.

Komentari (1)

Loading
Goga 11:06 07.11.2021
Odgovori

A sta ima da komentarise.Alkohol i ******.pa hormoni vecne mladosti Jurcaju oklolo ko ludakinje .Žene izgubile dostojanstvo.manire.svrhu postojanja sebe

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti