Slomile je emocije: Brena konačno otkrila gde je Stefan, posle tri godine ovo ju je načisto dotuklo (foto)

Slomile je emocije: Brena konačno otkrila gde je Stefan, posle tri godine ovo ju je načisto dotuklo (foto)

Autor: | 28/10/2022

1

Stefan Živojinović skoro tri godine ne pojavljuje se u javnosti, a svi žarko žele da znaju šta se sa njim dešava. Poslednji post na Instagramu objavio je 14. januara 2020, kada je pevao na dočeku pravoslavne Nove godine u Vrnjačkoj Banji. Brena i Boba na pitanja novinara o starijem sinu uglavnom izbegavaju da odgovore, a kada se to i dogodi, šturi su i kratki.

Pročitajte: Na porodičnim fotografijama njega više nema! Ovako je Stefan Živojinović govorio o majci i ocu - Mnogo je toga što...

‒ Sa Stefanom je sve u savršenom redu, on se sada bavi drugim poslom. Ne pojavljuje se na većim okupljanjima da ne bi dobio koronu. To je jedina priča koja je relevantna. Viđamo se u kući i družimo se, sasvim normalno – ispričala je Lepa Brena svojevremeno za Story.

Pročitajte: U dokumentima je sve crno na belo - Otkrivena velika porodična tajna Brene i Bobe, ovo su Emerald i Ernest (foto)

Andreja Damnjanović

 

Iako ga nema u javnosti, čak ni na porodičnim portretima, Stefanov odnos sa najmilijima je i dalje sjajan. Tome u prilog govori i poslednja Brenina objava na Instagramu nastala u Majamiju.

‒ Za najbolju mamu, recept je mnogo strpljenja, požrtvovanosti, marljivosti, multitaskinga i teškog rada ‒ piše na termos-šolji, za koju je Brena naglasila da je „Od mog Stefana“.

Instagram

 

Izgleda da Stefan uživa u dalekoj Americi i bavi se poslom koji voli, a život u Srbiji ga sve manje zanima.

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin