Pola estrade slavi Svetog Nikolu: U Cecinom domu svečarska atmosfera, Viki sama napravila kolač (foto)

Pola estrade slavi Svetog Nikolu: U Cecinom domu svečarska atmosfera, Viki sama napravila kolač (foto)

Autor: | 19/12/2021

0

Poznati slave Svetog Nikolu

Sveti Nikola jedan je od najvažnijih hrišćanskih svetaca, čudotvorac i zaštitnik moreplovaca, putnika, dece, brodova, mnogih primorskih gradova širom sveta. U Srbiji je to najčešća porodična slava. Što bi se reklo, pola naroda slavi, a pola dolazi na slavu. Ista je situacija na estradi.

Devetnaestog decembra veselo je i u domu Cece Ražnatović. Folk zvezda poštuje tradicionalne običaje, pa je tako i ovog puta, uz nešto manje ljudi nego inače, naravno zbog novih epidemioloških pravila. Društvo joj pravi dečko Bogdan Srejović, ćerka Anastasija, sin Veljko sa svojom porodicom, sestra Lidija koja živi u istoj kući, i zajedno sa domaćicom uživati u svečarskoj atmosferi.

Pročitajte: Ljubav živi - Ceca i Bogdan danas slave godišnjicu, folk zvezda konačno progovorila o odlasku pred oltar

ATA Images

 

Njena koleginica Viki Miljković obeležava krsnu slavu u svom raskošnom stanu u Beogradu na vodi. Kod nje je trpeza uvek posna, sveća se pali u podne pred ručak, a kolač pravi – sama.

Instagram

 

Instagram

Svečano je i u domu Jelene Tomašević i Ivana Bosiljčića. Pop diva se prošli put na „Instagramu“ pohvalila da je slavski kolač njenih ruku delo, pa ne sumnjamo da je i sada tako.

Milica Todorović dočekuje „Svetog Nikolu“ sa roditeljima u rodnom Kruševcu, uz bogatu posnu trpezu. Svečano je i kod Ace Lukasa, Ivane Selakov, Zorice Brunclik i mnogih drugih poznatih imena.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti