Estrada slavi Svetog Nikolu: Viki sama umesila pogaču, Ceca sa unukom Željkom prvi put obeležava slavu

Estrada slavi Svetog Nikolu: Viki sama umesila pogaču, Ceca sa unukom Željkom prvi put obeležava slavu

Autor: | 19/12/2020

0

Poznati slave Svetog Nikolu istim običajima kao i svake druge godine. Drugačije je to što, nažalost, brojnih gostiju i pesme do kasno u noć neće biti, ali slavska sveća gori i gozba za ukućane i te kako je bogata i svečana. Brojni poznati slave Svetog Nikolu, a među njima su Svetlana Ceca Ražnatović, njena kuma Viki Miljković, Aca Lukas, Neda Ukraden, Milica Todorović, Jelena Tomašević, Ivana Selakov i mnogi drugi. Pogledajte na kakav način, u doba korone, estrada ove godine proslavlja krsnu slavu.

Pročitajte: Porodična slava u domu Ražnatovića - Ceca otkrila detalje svečanog ručka (video)

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Dragana Mirkovic Fan Srbija 💖 (@dragana_mirkovic_fan_srbija)

Dom Ražnatovića

Svake godine 19. decembra, zna se da je kod Cece u porodičnom domu na Dedinju domaćinska atmosfera. Pevačica, a posebno njen sin Veljko, veoma se raduju ovom prazniku, kada je čitava porodica na okupu. U večernjim satima brojni poznati dolaze da zajedno sa porodicom Ražnatović proslave njihovu krsnu slavu. Ove godine, gosti će izostati, ali se domaćim Veljko oglasio na svom "Instagramu".

- Srećan vam Sveti Nikola, braćo pravoslavna - napisao je ponosni domaćin, koji ove godine prvi put slavi slavu sa šestomesečnim sinom Željkom.

foto: Instagram printscreen

Poznati slave Svetog Nikolu - Evo kako to radi Viki Miljković 

Cecina kuma, pevačica Viki Miljković, juče je u luskuznom stanu u centru Beograda proslavila svoj 46. rođendan. A danas obeležava porodičnu slavu. Prošle godine Viki i njen suprug Dragan Tašković Taške, na današnji dan proslavaljali su i useljenje u novi dom. Ove godine, slava izgleda malo drugačije.

- Kod nas se do 12 časova upali sveća, poslužimo se žitom, kolač je spreman. Sama sam spremala, najvažnije mi je da ga sama napravim. Iskreno i od srca. Ručak nam počinje od dva, posnu slavu slavimo, generalno postimo, to je jedino što je normalno. Biće svega što je Bog dao - otkrila je Viki gledaocima TV "Prva", a onda je i fanovima čestitala putem "Instagrama".

- Srećna slava - napisala je Viki uz ikonu Svetog Nikole.

Jelena Tomašević 

I u domu Ivana Bosiljčića i Jelene Tomašević danas je svečano. Pevačica se, takođe, veoma potrudila, pa je ove godine sama zamesila slavski kolač.

- Srećna slava Sveti Nikola. Mojih ruku delo - ponosno je čestitala pevačica svima koji slave današnji praznik.

Milica Todorović

Milica je ove godine slavu jedna čekala, kako bi se pridružila roditeljima u rodnom Kruševcu. Pevačica uživa da bude u društvu najmilijih, gde je provela i celo vanredno stanje. Bogata trpeza i ove godine je na stolu porodice Todorović, a samo oni nasjrećniji služiće se ukusnim posnim poslaticama.

Pročitajte: Milica Todorović spremna za novo životno poglavlje - Budi mi se majčinski instinkt

foto: ATA Images

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram

Pročitajte još

Najnovije vesti