Stigli gosti na Dedinje: Rodići doneli Ceci najveći poklon, Veljko ispred vrata dočekao vladiku VIDEO

Stigli gosti na Dedinje: Rodići doneli Ceci najveći poklon, Veljko ispred vrata dočekao vladiku VIDEO

Autor: | 19/12/2023

0

Slavlje u domu Ražnatovića počelo

U dom porodice Ražnatović u Ulici Ljutice Bogdana na Dedinju, gde se večeras slavi slava Sveti Nikola, uveliko stižu gosti, a među njima i vladika Stefan Šarić.

Njega je na ulasku u kuću dočekao Veljko Ražnatović koji je pri suretu poljubio ruku vladiki.

Muzička zvezda dočekala je političara Dragana Markovića Palmu, koji je došao u pratnji supruge i nosio je veliki buket cveća za Cecu.

Pročitajte: Sreća zakucala na vrata vile Cece Ražnatović - Nikoljdan joj doneo najlepše iznenađenje

U dom Ražnatovića su stigli i prijatelji Danijela i Bogdan Rodić, koji su nosili ogroman poklon za domaćicu.

Fotograf Miloš Nadaždin došao je sa tekstopiscem Biljanom Spasić, a nisu krili dobro raspoloženje.

Tu je bio i političar Ivica Dačić, koji je višedecenijski prijatelj porodice Ražnatović, a na veselje je stigao i Cecin saradnik, frizer Stevan Radivojević, kao i sin pevačice Goce Božinovske, Mirko Šijan, sa nevenčanom suprugom Bojanom Rodić.

Kod Cece su i voditeljka Daria Milutinović i njena sestra, glumica Tara Milutinović, kao i autor mnogih hitova Dragan Brajović Braja i mnogi drugi.

Kao i uvek, Ceca je ispoštovala predstavnike sedme sile, pa je izašla ispred doma i dala kratku izjavu. Prvo se osvrnula na naslednike porodice Ražnatović, Veljkove sinove.

- Prošle godine Krstan nije bio na slavi, ovo je sada njegova prva slava. Bože zdravlja i Ilijan će sledeće godine, tako da je sve predivno - otkrila je Ceca i istakla da je veoma srećna što je njena ćerka uspela da dođe.

Pročitajte: Pile bakino - Ceca prvi put objavila sliku malog Krstana, sve više liči na tatu Veljka

- I Anastasija je tu. Presrećna sam. Žao mi je što Nemanja nije mogao da dođe, pošto večeras ima utakmicu i njemu je jako žao. Možda sledeće godine bude u prilici pa dođe - istakla je pevačica, pa otkrila da li joj često na porodičnim proslavama fali ćerka.

- Nedostaje često Anastasija. Fali baš... I Nemanja, ali dobro, sve to ide u prilog njihovoj sreći, a to je najbitnije. Ona kaže da joj mama najviše nedostaje, pa svi ostali, ali nije daleko Španija, mogu i ja da odem - rekla je Ražnatovićka.

Ovaj period provodi prvenstveno radno, pa ne stiže da odmara.

- Baš nešto i neću odmoriti, ni dušu, ni mozak. Radim čitavog decembra, do 1. januara sam u ozbiljnom tempu - otkrila muzička zvezda.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Ata Images

Pročitajte još