Istina o porodičnim odnosima: Rodići proslavili Đurđevadan, Ceca se nije pojavila

Istina o porodičnim odnosima: Rodići proslavili Đurđevadan, Ceca se nije pojavila

Autor: | 07/05/2022

0

Prijatelji Cece Ražnatović, Danijela i Bogdan Rodić, juče su proslavili Đurđevdan, ali folk zvezda nije prisustvovala porodičnom okupljanju u Titelu. Njen izostanak pokrenulo je lavinu komentara i nagađanja, budući da je, otkako se Veljko oženio Bogdanom, bila redovan gost Rodića kada je reč o važnim datumima.

Pročitajte: Konačno uhvaćeni - Evo kako zaista funkcioniše naizgled idiličan brak Bogdane i Veljka Ražnatovića (foto)

Creative Couple Media

 

Kako prenose domaći mediji, nema mesta pričama o zategnutim porodičnim odnosima, naprosto Cecin tim menadžera je još pre nekoliko meseci zakazao veliki koncert u Bugarskoj, pa je folk zvezda zbog poslovnih obaveza bila sprečena da dođe na slavu.

Pročitajte: Stravična nesreća u Titelu, Hitna pomoć odmah reagovala, sestre Rodić neme od bola

Mirko Tabašević

 

Proslavi Đurđevdana nije prisustvovala ni Veljkova sestra Anastasija, koja se trenutno nalazi kod dečka Nemanje Gudelja u Sevilji, a sve su glasnije priče da će se uskoro tamo i preseliti.

Đurđevdan se kod Rodića slavio uz trubače, bogatu trpezu i sve što uz to ide, a delić atmosfere mogao se videti i na društvenim mrežama zahvaljujući sesrama Rodić.

Pročitajte: Dok u znoju bilo koju noćas negde maziš - Jelena Đoković na svadbi uzela mikrofon i zapevala Cecin veliki hit (video)

Instagram

 

Instagram

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti