Ceca i Bogdan uhvaćeni u šetnji, pao prvi poljubac u javnosti (video)

Ceca i Bogdan uhvaćeni u šetnji, pao prvi poljubac u javnosti (video)

Autor: | 14/01/2021

0

Ceca i Bogdan, par koji je za samo nekoliko sekundi podigao neverovatnu buru u javnosti, uživaju u ljubavi. Najveća balkanska zvezda Svetlana Ceca Ražnatović (47) već neko vreme je u emotivnoj vezi sa Bogdanom Srejovićem (38). Prema rečima izvora bliskom paru, upoznavanje se desilo na rođendanu Cecine prijateljice. Posle nekoliko nedelja druženja, započeli su romantičnu ljubavnu vezu.

Bogdan je već dugi niz godina u ugostiteljstvu i veoma je uspešan u svom poslu. Iza sebe ima brak sa Zoranom Tasovac, sadašnjom devojkom Saše Kovačevića, sa kojom je dobio ćerkicu Iskru, koja je centar njegovog sveta.

Pročitajte: Više nije tajna - On je novi dečko Svetlane Cece Ražnatović (foto)

foto: privatna arhiva

- Na rođendanskoj večeri u jednom prestoničkom restoranu se desio prvi susret Cece i Bogdana. A potom su se preko zajednočkoj prijatelja videli na nekoliko druženje, gde su se rodile obostrane simpatije. U samom početku su se krili daleko od očiju javnosti i kretali samo među najužim krugom prijatelja. Međutim, od Nove godine su počeli i zajedno da se pojavljuju - otkriva izvor koji je do detalja upućen u ljubavnu vezi Ražnatovićeve.

A da ljubav cveta i da su Ceca i Bogdan zaljubljeni i srećni, dokaz je i najnoviji snimak, koji su uslikale kamere "Paparazzo lova". Par je odlučio da hladan, januarski dan, provede zajedno, a u jednom momentu Bogdan je snažno zagrlio Cecu i poljubio je.

Pročitajte: Ekskluzivno za “HELLO!” Ceca i Anastasija Ražnatović - Najbolje tek dolazi

Pogledjate koliko su Ceca i Bogdan srećni i zaljubljeni i koliko im hladan, januarski, dan u Beogradu ni najmanje ne smeta:

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs privatna arhiva, printscreen youtube

Slične Vesti