Duško Tošić o preljubi ima jasan stav, ovako je jednom za svagda ućutkao zle jezike

Duško Tošić o preljubi ima jasan stav, ovako je jednom za svagda ućutkao zle jezike

Autor: | 14/12/2021

4

Duško Tošić o preljubi ima jasan stav

Samo Jelena Karleuša i Duško Tošić znaju koliko je snažan njihov brak kada je uspeo da izdrži sve moguće udarce, napade i upade. Ljubomornog sveta je bilo i biće, a i tračeva, posebno kada ste toliko uspešni i popularni. Međutim, nekad to može da ode predaleko i da zaboli.

Pročitajte: Nikad viđena fotografija - Ovako su Jelena i Duško izgledali na početku zabavljanja, te noći je upoznao njenu porodicu

Story

 

Ne prođe dan da ih tabloidi i zli jezici ne razvode. Pop diva je, tokom dve i po decenije koliko je već na estradi, naučila kako da se nosi s tim. Često ume i da se našali na sopstveni račun. Ali, njenom suprugu nije svejedno. Kada su ga jednom prilikom doveli u vezu sa izvesnom poznatom damom, reagovao je prilično burno.

‒ Jelena je mirno podnela sve to. Čak se šalila: „Hajde, šta se nerviraš, mogli su i sa nekom 'grđom' da te spoje“. Ona je navikla na sve to, ali ja nikad neću moći.

Pročitajte: Sušta suprotnost Jeleni - Ovu crnku Duško Tošić obožava, prošli su mnogo toga zajedno u životu

ATA Images

 

Duško Tošić: Zašto bih varao najlepšu i najbolju

Sećamo se koliko je fudbaler „lomio noge“ da bi osvojio popularnu pevačicu. Bio je to najvažniji gol u njegovom životu. Ne postoji osoba, laž, trač ili viša sila koja može da napravi razdor između dve osobe koje vezuju ljubav, poverenje i deca, tvrdi Duško.

‒ Zašto bih varao najlepšu i najbolju? Suvišno je da uopšte pričam na tu temu. Samo bi lud čovek pogledao drugu pored Jelene. Kada ti se u životu desi sreća da te poželi žena poput moje supruge, kada ti izgovori sudbonosno „da“ i rodi dvoje dece, jedino što možeš je da se boriš da to zauvek traje. Ne želim da ubeđujem i objašnjavam javnost koliko je volim. Njoj to dokazujem svaki dan, i nadam se da ću imati privilegiju da tako bude do kraja života.

Komentari (4)

Loading
Jelica 17:30 14.12.2021
Odgovori

Bravo dule to si trebao odavno da uradis zivi miran zivot sa jecom i te dva andjela ma bravo legendo

Vesna 16:45 15.12.2021
Odgovori

Bravo Dusko,nadam se da ce vas zli jezici jednom ostaviti na miru.divni ste oboje i zlatnu decicu imate.cuvajte to.od srca vam zelim sve sto bih pozelela sebi ,svojoj deci i porodici.da ste zivi ,zdravi i sretni.

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti