Oraspoložiće vas: Danijela i Stefan Buzurović otkrivaju recept za srećan brak (video)

Oraspoložiće vas: Danijela i Stefan Buzurović otkrivaju recept za srećan brak (video)

Autor: | 09/07/2021

1

Danijela i Stefan Buzurović otkrivaju kako postići harmoniju u braku

Prošlo je osam i po godina od vremena kada su koleginice govorile Danijeli, tada Jankov, da je na „Prvu“ televiziju došao novi voditelj za koga „mora da se uda“ jer je njena muška verzija. Ubrzo su se prognoze pokazale tačne. Danijela i Stefan Buzurović venčali su se posle tri meseca poznanstva i 23 dana zabavljanja. U međuvremenu postali su jedan od onih retkih parova za koje prijatelji, kolege i poznanici govore „blago njima, oni su se baš pronašli“.

Pročitajte: Danijela i Stefan Buzurović, filmska ljubavna priča - Važe za jedan od najskladnijih parova a venčali su se posle 23 dana poznanstva

Luka Šarac

 

- Upoznavali smo se vrlo temeljno. Na prvi sastanak čekali smo dva meseca, a poljubili smo se na drugom. Neka uđe u zapisnik da sam trčala tri kruga oko dvorišta -  kroz osmeh kaže Danijela za HELLO!

Budući da su zaista veoma duhoviti, njih dvoje su savršeni sagovornici za priču o ljubavi. To potvrđuje i sledeći video.

Komentari (1)

Loading
Amer 14:27 11.07.2021
Odgovori

Hahaha , dalisu normalni Srbi, svako zivi za sebe, zasto gledaju kako drugi zive I sta rade, nemozes da budes isto to je nemoguce I zato prestanite sa ovim glupostima, samo oni znaju kakose osecaju.

Brankica Treskavica hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još