Porodica Buzurović: Mi se u izolaciji ludo zabavljamo

Porodica Buzurović: Mi se u izolaciji ludo zabavljamo

Autor: | 23/04/2020

0

Porodica Buzurović jedna je od onih kojima je izolacija donela mnogo smeha, ljubavi, i dobre zabave. Stefan i Danijela više nego ikada vreme provode sa svojim mališanima, sinom Nestorom i ćerkom Klarom, koji svakim danom bivaju sve zanimljiviji i radoznaliji.

Poznati voditeljski par, posle mnogo vremena, usporio je svoj tempo života i u porodičnom domu uživaju kao nikada do sada.

Pročitajte i: Danijela i Stefan Buzurović - Slatke porodične pustolovine

foto: Luka Šarac

Pročitajte i: Stefan Buzurović - Ja Danijelu nisam osvajao, ona se meni dogodila

- Ovo vanredno stanje dovelo je do toga da moj muž Stefan ne radi. To se desilo nakon perioda u kojem je toliko radio da smo ga jedva viđali, tako da je njegov iznenadni ostanak kod kuće nešto što nas je sve obradovalo. Sada imamo sve vreme ovog sveta da se igramo sa decom, da zajedno kuvamo, sređujemo kuću, čitamo priče, gledamo filmove - punog srca kaže Danijela u intervjuu za "Kurir" i dodaje:

- Inače, mi smo domaćinska kuća i znamo da kuvamo i Stefan i ja. Ništa novo nismo sad naučili, samo više koristimo ono što znamo u kuhinji.

Uvek se dogovaramo unapred i zbog obaveza smišljamo nekoliko opcija za odlazak na odmor, jer nikada nismo sigurni šta će se dogoditi na poslovnom planu. Deo odmora obavezno provodimo sa porodicom i prijateljima, ali se trudimo i da se osamimo, potrebno nam je vreme samo za nas četvoro. Važno nam je da budemo zajedno, ostali parametri manje su bitni - rekla je Danijela u intervjuu za magazin "Hello!".

foto: Luka Šarac

Porodica Buzurović - ljubav ispred svega

Voditeljka otkriva i da iako sada više nego ikada provodi vreme sa svojim suprugom, nijednu novu njegovu osobinu nije otkrila. A razlog je veoma jednostavan.

- Iskreno, ništa novo kod Stefana nisam otkrila. Ja o njemu sve znam i, sve što znam, i volim - s osmehom kaže Danijela.

Porodica Buzurović, na čelu sa mamom i tatom, trudi se da svaki dan bude što zanimljiviji i kreativniji.

- Rekla bih da je kod nas u kući sve isto kao i uvek. Samo smo sada srećni što imamo dovoljno vremena za sve i što ne moramo nigde da žurimo. To što nam se dešava dok se igramo neprepričivi su događaji, ali mogu da kažem kako imamo naše izmišljene igre. Ludo se zabavljamo - ističe ona.

Pročitajte i: Danijela Buzurović - Savestan sam vozač i poštujem sve propise, ovo je veoma stresno za mene

Ali, kako je vanredno stanje donelo zaista oštre mere Vlade Srbije kojih svi mi moramo da se pridržavamo, voditeljka ističe i šta joj u ovim danima veoma izuzetno nedostaje.

- Najteže mi pada to što ne viđam svoju mamu. Tačnije, vidim je samo na minut na vratima kada joj predam namirnice koje joj donosim. Samo želim da sve ovo prođe, da je čvrsto zagrlim i da pijemo kafu satima. Beskrajno mi nedostaje - iskrena je Danijela.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Luka Šarac, ATA Images

Slične Vesti

Pročitajte još