Slavica Rokvić konačno u javnosti posle Marinkove smrti, sva u crnom, jedan detalj sve oduševio (foto)

Slavica Rokvić konačno u javnosti posle Marinkove smrti, sva u crnom, jedan detalj sve oduševio (foto)

Autor: | 16/09/2022

0

Slavica Rokvić pre skoro godinu dana ostala je bez voljenog supruga Marinka i hrabo nastavila dalje. Sinovi Nikola i Marko, kao i njihove porodice, Slavici su najveća podrška i vetar u leđa u svakom trenutku. 

Pročitajte: Otkrivamo! Slavica Rokvić je živela za taj dan - Tri meseca pred Marinkovu smrt ispunjen je njihov veliki san

Instagram

 

Posle Marinkove smrti nastavila je život u njihovom prelepom porodičnom domu na Banovom brdu trudeći se da bol drži u sebi. Osmeh i dalje krasi njeno lice i raduje se svakom novom danu. Zato je i pristala na poziv starijeg sina da mu se pridruži na beogradskoj premijeri filma „Sveta Petka ‒ krst u pustinji“.

Pročitajte: Album uspomena Nikole Rokvića otkrio nikad viđenu Marinkovu fotografiju, gledao je životu pravo u oči (foto)

Boško Karanović

 

Elegantna u crnom kombinezonu Slavica Rokvić oduševila je prisutne svojim pojavljivanjem. Plava, nasmejana i sa jednim detaljem koji naslućuje samo radost i vedrinu.

Boško Karanović

 

Naime, crnu odevnu kombinaciju Slavica je razbila prelepim zlatnim mokasinama i kaišem u sličnoj nijansi i time po ko zna koji put pokazala da je žena od stila.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti