Veliko prijateljstvo sa porodicom Rokvić: Jelena Karleuša ovo nikada neće zaboraviti Nikoli i Marinku

Veliko prijateljstvo sa porodicom Rokvić: Jelena Karleuša ovo nikada neće zaboraviti Nikoli i Marinku

Autor: | 13/11/2021

0

Poklon Nikole Rokvića Jelena nikada neće zaboraviti

Marinka Rokvića, koji je sahranjen na Novom bežanijskom groblju, na večni počinak ispratile su brojne kolege koje su decenijama sa njim sarađivale, pevale i putovale.

Među njima je bila i Jelena Karleuša, tek koju godinu starija od njegovih sinova Marka i Nikole, koja nije sa Marinkom iskusila „zlatno doba“ na muzičkoj sceni velike Jugoslavije, ali koju za porodicu Rokvić veže iskreno i dugogodišnje prijateljstvo.

Pročitajte: Izdahnuo joj je na rukama... Prvi put posle Marinkove smrti oglasila se Slavica - U meni puca svaki atom postojanja

Boško Karanović

 

Poklon Nikole Rokvića Jelena će zauvek pamtiti

Kada se 2008. godine udavala za Duška Tošića, goste je zabavljao „Tropiko bend“ i pevačica Mina Kostić, ali se ni zvanice, među kojima je bilo dosta pevača, nisu ustručavale da uzmu mikrofon.

Ipak, tog dana Jelena Karleuša imala je jednu specijalnu muzičku želju, da joj Nikola Rokvić otpeva bezvremeni hit Staniše Stošića „Lela Vranjanka“, što je on i učinio. Naravno, bez honorara. Bio je to njegov poklon za venčanje.

Pročitajte: Dan posle očeve sahrane oglasio se Nikola Rokvić potresnom porukom - Marine moj, unučići tvoji već pitaju gde si

ATA Images

 

Osim toga, nevesti je posvetio i pesmu svog oca Marinka Rokvića, „Jelena“.

Muzička zvezda nikada nije zaboravila poklon koji je dobila za venčanje i sa porodicom Rokvić do danas je ostala u prijateljskim odnosima.

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još