Naći ću ljubavnika: Ovako se Danijela Martinović pobunila što se najmanje piše o njenim pesmama

Naći ću ljubavnika: Ovako se Danijela Martinović pobunila što se najmanje piše o njenim pesmama

Autor: | 04/11/2021

0

Danijela Martinović na sceni se pojavila početkom devedesetih, kada je zamenila Ljilju Nikolovsku na mestu pevačice grupe „Magazin“. Iza nje su i uspešna solo karijera, i mnoštvo hitova, i bezbroj koncerata, ali, kada se pomene ime simpatične splitske pevačice, nekako se obavezno tu pojavi i Petar Grašo. Čak i sada, kada više nisu zajedno.

Pročitajte: Danijela Martinović još pre četiri godine priznala šta bi uradila Graši kada bi ga uhvatila u preljubi

Srećko Rundić

 

Jasno nam je da je priča dugo trajala, sa 24 godine možda i predugo za šou-biz uslove, ali pošto je svako krenuo svojim putem, red je da se Danijela više pominje u nekom drugom kontekstu. Na primer, muzičkom. Još pre desetak godina, posle nastupa na Splitskom festivalu “pobunila” se što su mediji više procenjivali njen stajling na sceni nego pesmu. No, kada su je narednog leta upitali da li i za predstojeće takmičenje lakih nota planira neku izazovnu odevnu kombinaciju, pop zvezda reagovala je u prepoznatljivom maniru i uz zaštitni znak – osmeh.

Pročitajte: Raskid joj je teško pao - Danijela Martinović otkrila zašto se ona i Petar Grašo nikada nisu venčali

 

 

‒ Novinske stupce osvajaću svojim pesmama i pametnim izjavama, a ako vi, novinari, ne budete „trzali“ na to, onda ću naći četiri, pet ljubavnika ‒ našalila se.

Posle raskida sa Grašom njen emotivni status je nepoznanica, a na sve pokušaje da saznamo nešto o tome Danijela se brani mudro – ćutanjem.


 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti