Kao grom iz vedra neba: Petar Grašo i Danijela Martinović raskinuli vezu dugu dve i po decenije

Kao grom iz vedra neba: Petar Grašo i Danijela Martinović raskinuli vezu dugu dve i po decenije

Autor: | 05/05/2021

1

Petar Grašo i Danijela Martinović raskinuli su nedavno, preneo je danas hrvatski "Story". Posle nešto više od dvadeset godina zajedničkog života, jedan od najskladnijih parova rešio je da stavi tačku na svoju ljubav.

Pročitajte: Danijela Martinović - Roditelji su digli ruke od mog braka

Ata Images

 

Ni Petar ni Danijela nisu se oglašavali ovim povodom, a kako prenose hrvatski mediji doskorašnji partneri već nekoliko nedelja žive na različitim adresama. Pevačica je pre nešto manje od dva meseca Graši uputila emotivnu čestitku za rođendan.

- Neka ti je najplavije... Neka ti je more. Sretan rođendan - napisala je tad ispod zajedničke fotografije koja se još uvek može pronaći na njenom profilu na "Instagramu".

Pročitajte: Petar Grašo - Humor je najbolji mogući lek za sve i tako misli moja cela porodica

 

Iako su uživali u ljubavi, svoj odnos nikada nisu krunisali brakom, mada im je jedno od najčešće postavljanih pitanja bilo upravo zašto ne izgovore sudbonosno "da". Danijela je jednom prilikom otkrila šta ih sprečava da stanu na "ludi kamen":

- Zapravo, stvar vam je vrlo jednostavna, mi se nećemo venčati i to je naša konačna odluka. Sama pomisao na to stvara klaustrofobiju, a sve ovo drugo je lepo i slobodno.

Petar Grašo i Danijela Martinović raskinuli - Njihova ljubavna priča može poslužiti za scenario filma

 

Petar je često isticao da je prvi put kada je Danijelu ugledao na "Dori" 1995. godine pao na njen šarm, ali njihova ljubav otpočela je dve godine kasnije kada se ona razvela od Marka Perkovića Tompsona sa kojim je dve godine bila u braku.

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti