Supruga Nebojše Glogovca otvorila dušu: Bila bih srećna da ćerki kažem „ovo je ulica koja nosi ime tvog tate“

Supruga Nebojše Glogovca otvorila dušu: Bila bih srećna da ćerki kažem „ovo je ulica koja nosi ime tvog tate“

Autor: | 29/10/2021

0

Supruga Nebojše Glogovca Milica danas je u emisiji „Kec na jedanaest“ na televiziji „K1“ govorila o preminulom glumcu, ćerki Sunčici, ali i o svim važnim i zanimljivim stvarima kojima se bavi privatno i profesionalno.

‒ Jako sam ponosna na prezime koje nosim. Ono je i odgovornost i ljubav. Ja sam, inače, Crnogorka, rođena na Cetinju i to uvek s ponosom ističem, a ovde se kamufliram naglaskom – ispričala je Milica s osmehom na „K1“.

‒ U Beograd sam došla da bih studirala, kao što mi iz tih krajeva volimo.

Pročitajte: Milica Glogovac prvi put za medije - Jedan dan je teži, čini ti se da dišeš, možeš, hodaš, a već sledeći se ponovo slomiš

K1 printscreen

 

Na pitanje Aleksandre Jeftanović i Boška Jakovljevića dokle se stiglo s inicijativom da ulica na Dorćolu ponese ime Nebojše Glogovca, Milica je istakla da je sigurna da će se to desiti.

‒ Inicijativa Jugoslovenskog dramskog pozorišta bila je da Nebojša dobije ulicu i uputili su je Gradu. Mislim da je u toku neka birokratska procedura, nisam upućena, ali sigurna sam da će se to dogoditi jer verujem da bi to ljudi voleli. Nastojim da njegov lik i rad odvojim od onoga što smo bili mi, ali naravno da bih bila srećna da ćerki kažem: Ovo je ulica koja nosi ime tvog tate. To bi bilo lepo. On to zaslužuje i sigurna sam da svi mislimo da mu to i pripada. Treba da odnegujemo bolje i trajnije vrednosti. On je heroj i legenda, važan primer mladim ljudima. Bio je to i ostao. Verujem da dobra dela žive – ispričala je Milica Glogovac.

Pročitajte: Milica Glogovac - Sećanja na Nebojšu živeće zauvek!

Otkrila je i da od filmova u kojima je glumio najviše voli „Munje“ i „Kengura“, a od pozorišnih predstava „Hamleta“.

‒ Hadersfild je uloga potpuno drugačija od njega, ali toj ulozi se diviš. To je bila jedna od njegovih omiljenih uloga – rekla je Milica i dodala da joj je Nebojša uz sve divne stvari ostavio i svoje prijatelje.

Branka Katić mi je vrlo draga i bliska prijateljica.

Pročitajte: Posle toliko godina otkriven detalj iz života Nebojše Glogovca, Vojin Ćetković je znao tajnu

Profimedia

 

Na imenu za ćerku insistirala je upravo Milica.

‒ Sunčica je 1. oktobra napunila pet godina. Ime joj potpuno odgovara, jer sunce daje život, a ona je moj život. Najlepše je i najteže biti majka. Preselile smo se na Novi Beograd, kraj reke, da smo blizu gradu, ali bliže prirodi – kaže Milica i otkriva da je pasionirani sportista.

‒ Joga mi je jedna od najboljih drugarica, pomoću joge se svakog dana družim sa svojim telom. Držim i časove joge, trčim.


 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još