Sunčica Glogovac ima šest godina, tamne oči i prelepe lokne: Mama Milica pokazala svoje sunce FOTO

Sunčica Glogovac ima šest godina, tamne oči i prelepe lokne: Mama Milica pokazala svoje sunce FOTO

Autor: | 07/08/2023

0

Ćerka Nebojše Glogovca velika devojčica

Barbi nikad nije bila ovoliko popularna. Film koji je oživeo interesovanje za čuvenu lutku i sve što ga prati nikog ne ostavljaju ravnodušnim, pa je tako i Milica Glogovac na Instagramu ispričala jednu epizodu iz detinjstva, vezanu upravo za Barbiku. Udovica glumca Nebojše Glogovca uz post je objavila i fotografiju sa njihovom ćerkom Sunčicom. Retka prilika da vidimo kako izgleda šestogodišnja devojčica.

Instagram

 

– Verovatno nisam još išla u školu, tolika sam bila, kao moja Sunčica sada. I verovatno sam se ispred zgrade hvalila da mi je tata iz Londona doneo Barbiku, pravu pravcatu, novu novcijatu. Ni London ni Barbika nisu bili deo našeg života, to je samo neki trenutak tako zablistao. Ne sećam se uopšte kako je Barbika izgledala, ali sećam se da je predstavljala najdragocenije što sam posedovala u tih nekoliko godina života. Krajem osamdesetih imati pravu Barbiku bilo je ravno malom čudu – seća se Milica.

Pročitajte: Pomen Nebojši Glogovcu - Ćerka Sunčica tati na grob spustila crvene ruže FOTO

– Na vrata su došle dve starije devojčice, iz „drugog niza”, kako smo u naselju Gipos na Cetinju zvali taj red zgrada. Sa njima se nisam često igrala, bile su starije, a nisam ih ni viđala svakog dana. Baš zato sam bila strašno počastvovana, tačno se toga sećam, kad sam ih videla na pragu i kad su poželele da vide Barbiku. MOJU Barbiku! Bila sam vrlo ponosna na taj trenutak, i na nju, i na taj njen put čak izdaleka i na to što je moja. Taj komad lepote, moj mojcijat! Devojčice su se kratko zadržale. Posle sam likovala, mami u kuhinji prepričavala taj svečani događaj, i prošlo je neko vreme dok nisam shvatila – Barbike više nije bilo. Ni u kutiji, ni u sobi... Nigde.

– Nejasno ostaje kako se sve tačno odigralo, u kom trenutku. Trebalo mi je vremena da poverujem da se uopšte dogodilo. U izmaglici su slike, u fragmentima narezane, ali sasvim bistro se sećam samo tog užasnog osećanja. Mami nije padalo na pamet da istražuje gde je nestala Barbika ili da zove njihove roditelje da ispituje uprkos mojim uplakanim molbama. Mama je ostala neumoljiva, Barbika je ostala oteta, a ja sam ostala povređena do dana današnjeg – otkriva Milica kako je „nestala” njena omiljena igračka.

Petar Đorđević

 

No, kako svaki događaj u životu, bio on lep ili ružan, nosi neku lekciju, tako je i druga supruga proslavljenog glumca nešto naučila iz ove situacije, prilično teške i zbunjujuće za jednu devojčicu.

– Ćutali smo posle svi o tome godinama. I mama, i njih dve, i ja. Ne ćutim više, naučila sam mnogo kasnije. Ne ćuti ni Sunčica. Možda je to malo i zbog moje prve Barbike.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images